2008. augusztus 21.Kígyós Adrienn
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Happy Art Fesztivál 2008 - Derűs programok Nyíregyházán

Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Vidámság és Derű Országos (VIDOR) seregszemléje, melyet tavaly óta Happy Art Fesztiválként ismerhet a nagyközönség. Nyíregyháza és környéke idén augusztus 29. és szeptember 6. között ad otthont az ország egyik legrangosabb kulturális eseményének.

Vidámság, színház, zene, film. Tömören összefoglalva ezek a Happy Art Fesztivál legfőbb jellemzői. Az igényes szórakozást kedvelőknek ismét szerencséjük van, ugyanis a rendezvény szervezői augusztus 29. és szeptember 6. között mindent el fognak követni, hogy kielégítsék kulturális étvágyunkat. Felsorolni is nehéz lenne azt a rengeteg programot, melyeket nem csak Nyíregyházán, hanem a környező Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken rendeznek meg ez idő alatt.

A színművészet rajongóinak vidám hangulatáról a Móricz Zsigmond Színház, a Krúdy Kamara és a Művész Stúdió fog gondoskodni. Olyan nagyszerű darabok kerülnek bemutatásra, mint a Jövőre, veled, ugyanitt 2, vagy a Legyen a feleségem.

A fesztivál másik fő irányvonala a világzene, hiszen megannyi külföldi előadó színesíti a repertoárt. Fellép többek között a Habib Koité & Bamada nevű észak-afrikai formáció, a kubai Ska Cubano, és a különleges, korzikai polifonikus zene egyik legnagyszerűbb képviselője, a Zamballarana is.
Ha ez még mind nem lenne elég, lesz filmvetítés, művészeti kiállítás és olyan nagyszerű fellépők fogják szórakoztatni a közönséget, mint Kőhalmi Zoltán vagy Fábry Sándor.

Aki tehát szeretné magát jól érezni egy vagy akár több estén keresztül, bátran látogasson el Nyíregyházára; garantáltan nem fog csalódni.

***


Happy Art Fesztivál
Helyszín: Nyíregyháza és több környező Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település
Időpont: 2008. augusztus 29-szeptember 6.
Részletes programajánló: www.happyartfestival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei