2008. augusztus 26.Kisfaludi Csilla
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

22. Sitkei Rockfesztivál

22 évvel ezelőtt egy sörözőben született meg az elhatározás: ’Meg kell menteni a siteki kápolnát!’ A nemes szándék mellé olyan személyek adták nevüket mint Balázs Fecó vagy Vida Ferenc, a Lord együttes alapítója. A szövetségesek hamar társakra találtak, neves előadók, együttesek csatlakoztak a kezdeményezéshez a kápolna felújításáért.

A hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett esemény ismét birtokba veszi a Hercseg-hegyet. A kápolna tövében szombaton 14 órától három amatőr együttes, a Polip, a B.A.D és a Halor, csap a húrok közé és kezdetét veszi a 22. Sitkei Rockfesztivál. 16:30-tól a Pokolgép fokozza a hangulatot, majd a Kormorán lép színpadra. Őket követi a Lord koncertje, majd az egyik alapító tag, Balázs Fecó és Keresztes Ildikó duettjei. Amikor leszáll az est, a gyönyörűen megvilágított kápolna mellett felállított színpadot a Bikini foglalja el, a koncertsorozatot pedig a Republic zárja.

Az éjszakába nyúló rendezvényre gyermekeknek 1000, míg felnőtteknek 2500 forint a belépés költsége. A befolyt összeget minden évben jótékony célokra szánják, részben a kápolna szebbétételére, részben pedig Sitke település támogatására fordítják.

A szervezők gondoltak a távolabbról érkező koncertezni vágyókra is, a Sárvár Tours teljeskörű szállásajánlatokat kínál minden rockzenétől ittas fesztiválozónak.

A Vas megyei falucska szeretettel vár mindenkit, aki a fellépőkkel együtt támogatni szeretné a kápolna renoválást és egy felejthetetlen koncertsorozattal búcsúztatná a nyarat.

***


22. Sitkei Rockfesztivál
Helyszín: Sitke (Vas megye), Hercseg-hegy; a kápolna környéke
Időpont:augusztus 30. 14:00
Jegyár:gyerekeknek (6-14 éveseknek) 1000 Ft, felnőtteknek 2500 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2007-10-09

Írt kommentek:

16 db

Horváth Krisztina 2008-08-26 19:29:35
Javítottuk a hibát, köszönjük a figyelmeztetést!
nem
regisztrált
Sitke 2008-08-26 19:11:28
A programból kimaradt az est egyik fő fellépője, a Lord együttes.
www.sitkeirockfesztival.hu
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei