2008. augusztus 29.Nádor Gábor
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bónusz Fesztivál 2008 a Syma Csarnokban

A nyárnak nem lehet csak úgy simán vége, gondolták a volt Budapest Parádé szervezői, egy nagy bulit - még ha nem is az Andrássy úton - mindenképpen kellene tartani. A Bónusz Electronic Music Festival, a nyár lezárásának legnagyobb mementója és amelyet a Syma csarnokban tartanak augusztus 30-án, a house-, és technorajongók legnagyobb örömére.

Sokan emlékeznek még azokra az évekre, amelyekben a nyár lezárásaként hatalmas kamionok felvonulásával, dübörgő zenével töltötték fel az Andrássy utat a rendezők egy jó buli kedvéért. Ezek a felvonulások nélkülözték ugyan azt a negatív tömeget, mint amit a meleg felvonulások vonzottak maguk köré, ellenben akadtak más problémák. Végül is úgy döntöttek, egy ekkora rendezvényt zártabb, és jobban ellenőrizhető területen kell megtartani, így esett a választás a Syma sport- és rendezvénycsarnokára ahol a hazai party-történelem legnagyobb szenzációjának lehetnek szem- és fül tanúi azok, akiknek bulizni támad kedve. Franciaország, Hollandia, Kanada, Argentína, Anglia, az USA, Ausztria és Magyarország válogatott lemezlovasainak eddig példátlan összejövetele tesz kísérletet arra, hogy minden érdeklődőt elszórakoztasson.

Ahhoz, hogy minden fellépő megmutathassa tudását, két csarnokra is szükség van. A Syma ’A’ vagyis Beck’s & Visualpower arena ad teret annak a David Guetta-nak, aki Ibiza kedvence dj-je és aki kapott már Grammy-jelölést is, és átvehette az év dj-jének járó díjat a 2005-ös londoni House Music Awards-on. Ott lesz még Junkie XL Live! Aki a 2008-as, "Booming Back at You" című albumával turnézik, Tiga, akinek szürrealista játéka misztikummal és szexizmussal fűszerezi meg az estét, Timo Maas, a new yorki Pacha, és az ibizai DC10 klubestjeinek vezető alakjai, Hernan Cattaneo és Nic Fanciulli. A magyarok részéről fellép Chriss, Kühl, Sterbinszky, Slam Jr., Junkie & Hawky. A támogatóknak köszönhetően (BECKS és VISUALPOWER) egy tágas, minőségi sörterasszal és gigászi látványtechnikával lesz majd teljes a BÓNUSZ ’A’ csarnoka.


A dinamikusabb ritmusok kedvelői a ’B’ vagyis T-Mobile arénában találják meg a maguknak való zenét. Az itt található dj-ket is módszeresen válogatták össze, kezdetnek azt a lassan húsz éve játszó Chris Liebing-et, aki jó pár kiadó alapítója, és teltházas előadásai garantálják a szórakozást. DJ Rush, és Josh Wink képviselik az amerikai vonalat. Rush 2007-ben mindent megtett, hogy közönsége jól érezze magát, most sem lesz ez másként, J. Wink experimentális hangzású szettjeivel pedig mindenhol tarol. Egy újabb kiadó-vezetőt hallgathatnak azok, akik Monika Kruse előadását választják, de ott lesz még Brian Sanhaji Live! aki inspirációkból építkezik, és Philipp Straub, aki live show-val is kiegészíti műsorát. Persze itt sem hiányozhatnak a hazai előadók: Hot X, Budai, Coyote, Igor Do’urden, Dj Newl, Sanfranciscobeat, és persze azok, akik egy live szettel készülnek, mindamellett, hogy legfrissebb összeállításukat is bemutatják a Collins & Behnam. A bécsi Living F/X performace csoport főszereplői, Mc Mars & Mc Spot kapták azt a megtisztelő feladatot, hogy ceremóniamesterként az egész éjszakát levezényeljék, mind a két arénában.
A ’B’ helyszín kényelméről a T-Mobile gondoskodott, egy belső pihenő és egy hatalmas szabadtéri lounge kialakításával, ami az arénán kívül található.
Azok, akik részt vesznek a Bónusz Fesztiválón, készüljenek fel arra, hogy a magyar party-élet legnagyobb költségvetésű rendezvényén búcsúzhatnak el az idei nyártól.

Bónusz Electronic Music Festival 2008.
Helyszín: SYMA "A" és "B" ARÉNA
Cím: 1143 Budapest - Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )
Időpont: 2008.09.30. 19:00-tól
Bővebb információ: www.bonuszfesztival.hu
Belépő árak: (elővétel) 4990 HUF / 20 Euro, 5990 HUF / 25 Euro
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
KC 2008-09-02 18:15:27
bónusz iszonyat tuti mindig!!!!köszönjük Tibi:P
a Tibi jóó a Tibi finom...a Tibi tökéletes:D
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei