2008. december 28.Kisfaludi Csilla
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szilveszter 2008 - Hol búcsúztassuk az óévet?

Még nincs ötleted, hogy hol búcsúztasd az óévet és egyben hol koccints barátaiddal az újesztendő hajnalán? A lehetőségeket megosztjuk veled, a te dolgod csak annyi, hogy kiválaszd a számodra megfelelő programot. Jó szórakozást és Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánunk Neked!

A38 Hajó - Parov Stelar & Band

A különleges, vegyes hangzásvilág kedvelőinek kínál programot az A38 Hajó az esztendő utolsó napján. Parov Stelar elektronikus zenéjében a jazz hangulatát ötvözi funkokkal, dubokkal és pörgős groove-okkal. Stelar mellett más ismert DJ-k is lemezekhez nyúlnak és egészen hajnali 5 óráig keverik a talpalávalót.

A koncertterem részletes műsora:
21:00 - 21:45 DJ Infragandhi
21:45 - 22:50 A-G Trio
23:00 - 23:45 Parov Stelar & Band
23:45 - 24:00 Himnusz
24:00 - 01:00 DJ Infragandhi
01:00 - 01:50 Parov Stelar & Band
02:00 - 05:00 DJ Just Banks & DJ Parov Stelar

Helyszín: A38 Hajó
Időpont: 2008. december 31. 21:00
Jegyár elővételben és a helyszínen: 4000 Ft

*


Szilveszteri fetrengés Szegeden, a Garaboncziásban

Igazi stíluskavalkád várja Szegeden a keményebb muzsika kedvelőit: a Garaboncziás klubban fergeteges, két termes, tizenkét zenekaros buli várható, ahol a ska, a metal, a punk, a rock'n'roll és a grindcore muzsika kedvelői mind-mind megtalálják a kedvükre valót. Aki igyekszik, annak az elővételes belépő mellé vacsorát is lehet rendelni, sőt, még választási lehetőség is van: virsli a hagyománytisztelőknek, töltött káposzta a karácsonyi hangulatban lévőknek, és vega menü a húsmentes életmódot folytatóknak.

Fellépők:

Nagyterem
Barbears (stoner)
Dystopia (stoner/metal)
Chief Rebel Angel (death&roll trógerek)
depi Gang (rövid véres performance)
Evil’s Tears (gothic/black/death)
Dreamgrave (gothic metal)

Kisterem
Utolsó Tündérmese (pop-punk)
Indirekt (punk)
Fekete Teve (ska-punk)
Yellow Spots (belezös R&R)
Armada (dallamos modern metal)
Brutális Seggtörlés (grindcore)

Helyszín: Szeged, Garaboncziás Klub
Időpont: 2008. december 31.

*


Petőfi Csarnok - MTV Partyzone Szilveszter

Az elektronikus zene, azon belül is a techno kedvelői a számukra legtökéletesebb partit a Petőfi Csarnokban találják, ahol hazai és külföldi DJ-k két teremben várják a szórakozni vágyókat. Olyan techno-mesterek kápráztatják el rajongóikat, mint a belga Marco Bailey, aki immár tizedik esztendeje szenteli életét az elektronikus zenének. A Petőfi Csarnokba látogat még szilveszter éjjelén az angol Oliver Ho és a 30. születésnapját ünneplő német Dominik Eulberg.

További fellépők:
Philipp Straub aka Felipe; Hot X; Budai; Igor Do’urden; DJ Newl; Collins & Behnam; Coyote; Junkie & Hawky ; Polymorphin

Helyszín: Petőfi Csarnok
Időpont: 2008. december 31.
Kapunyitás: 20:00 / start: 21:00 / end: 08:00
Jegyárak:
elővétel: 4990 Ft
belépő: 5990 Ft
VIP belépő: 10000 Ft ( limitált )

*


Millenáris - Beugró Szilveszter 2008

A népszerű, improvizációkon alapuló Beugró című műsor tagjai, Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és Novák Péter, Udvaros Dorottyával kiegészülve, kétszer háromnegyed órában szórakoztatják a nagyérdeműt a Millenárison. A rekeszizmokat próbára tevő műsor és kellemes hangulat mellé ízletes vacsora is társul, a bevitt kalóriákat pedig a fél háromig tartó élő (Némó és zenekara) majd gépi zene során tánc formájában akár le is dolgozhatjuk.

Helyszín: Millenáris Teátrum
Időpont:2008. december 31. Kapunyitás: 20:00
Jegyárak: 21.990 Ft illetve 29.990 Ft
További részletek: www.beugroszilveszter.com

*


Syma Csarnok - Syma Sylvester

Idén is a Syma Csarnok ad helyet az év legnagyobb szilveszteri házibulijának, a Syma Sylvesternek. Mi is idézhetné fel jobban a házibulik hangulatát, mint a 60-as, 70-es és 80-as évek legnagyobb slágerei, melyek garantáltan nem engedik ki a boggey-t a lábunkból, a bátrabbak pedig csalogányokat megszégyenítő módon adhatnak tanúbizonyságot énektudásukról a karaoke során. Idén sztárvendégekkel is bővül a műsorpaletta, a Symában szilveszterezik az Irigy Hónaljmirigy és az R-Go is.

Helyszín: Syma Sport- és Rendezvényközpont
Időpont: 2008. december 31. 20:00
Jegyár: 5990 Ft (normál jegy); 18.000 Ft (VIP jegy)

*


Művészetek Palotája - Az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor koncertje

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Amadinda együttes és Presser Gábor közös szilveszteri koncertje és a szervezők idén is a Művészetek Palotáját választották helyszínül. A produkció jellegzetessége, hogy olyan zeneművek hangzanak el, amik nem megszokottak, amiket nem hallhat olyan sokszor a nagyérdemű. Az idei koncerten Bartók, Ravel és Debussy műveit állítják párhuzamba Távol-Keleti alkotásokkal, sztárvendégként pedig Szakcsi Lakatos Béla jazzel és roma népzenével egészíti ki ezt a parádés zenei világot, majd Presser Gáborral és az Amadinda tagjaival közös produkciót tárnak a közönség elé.

Közreműködik: Szalóki Ágnes, Szalai Péter, Triginta Precussion

Helyszín: Művészetek Palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
Időpont: 2008. december 31. 22:45
Jegyárak: 7000 Ft, 9000 Ft, 10.000 Ft, 12.500 Ft, 13.500 Ft, 15.000 Ft, 17.000 Ft

*


Szilveszteri Operetthajó


Az opera és operett műfajának kiválóságaival töltheti együtt a szilvesztert az, aki az Operetthajót választja az óév búcsúztatásának helyszínéül. Míg az operett, opera és musical dallamai a füleinket kényeztetik, a hajóról a mesés budapesti panorámában gyönyörködhetünk. A jegyár a műsor mellett egy emeltszintű svédasztalos vacsorát és korlátozott italfogyasztást is magába foglal.

Helyszín: Beszállás: Vigadó tér 9. kikötő, Operetthajó
Időpont: 2008. december 31. 19:30
Jegyár: 48.000 Ft

*


Debrecen - Boldog Új Évet, Debrecen! 2009

Debrecenben szilveszter napján a programok a Nagytemplom előtt kezdődnek este hét órakor és a dínom-dánom véget sem ér egészen hajnali fél kettőig. A jó hangulatért a Társulatból megismert Koroknai Árpád, Sári Évi, a Unique együttes és Gáspár Laci gondoskodnak. Az éjfélt a Nagytemplom harangjainak kongása jelzi, a Himnusz eléneklése utána pedig az elmaradhatatlan tűzijáték következik.

Helyszín: Debrecen, Kossuth tér
Időpont: 2008. december 31. 19:00
A programok ingyenesek!

*


Fezen Klub


A fehérvári Fezen Klubban az ismert slágereket rockosító Zorall és a Paradicsom együttes siet segítségünkre, hogy garantáltan jó hangulatban vegyünk búcsút 2008-tól és vidáman, optimistán ugorjunk át a 2009-es esztendőbe. A két zenekar felváltva játszik majd, egészen 1:30-ig, amikor DJ Raffay Tompi veszi kezébe a hangulatot, és egészen kakasszóig táncoltat. A belépő ára magában foglalja az érkezéskor kapott pálinkát, éjfélkor egy pohár pezsgőt, és egy pár virslit is.

Helyszín: Fezen Klub, Székesfehérvár
Időpont: 2008. december 31. 21:00
Jegyár: 4500 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei