2010. május 20.Nagy Szabolcs
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Pannónia Fesztivál - Szép tavasz és őrült buli várható

A rossz idő ellenére is ugyanolyan ütemben zajlik a Pannónia Fesztivál helyszínének kialakítása a Várpalota melletti Cseri-erdőben. Az időjárási előrejelzések hétvégére erős felmelegedést ígérnek. A szervezők garantálják, hogy a május 20-án kezdődő négynapos rendezvényen minden koncert őrületes hangulatban zajlik majd.

A terület adottságainak köszönhetően nem okozott komolyabb fennakadást az esőzés a Pannónia Fesztivál helyszínének kialakításában. A Cseri-parkerdő fái felfogták a nagy széllökéseket, sár pedig az összefüggő füves terület, valamint az alatta lévő murvás és sziklás talaj miatt nincs. Bár rövid ujjú ing helyett ezúttal esőkabátban, de terv szerint haladnak az előkészületekkel a rendezvény dolgozói.

A fesztivál közel 6000 négyzetméter fedett területtel rendelkezik, így nem kell attól tartani, hogy valamelyik program elmaradna az esetleges csapadékos időjárás miatt. Az előrejelzések a hétvégére egyébként is erős felmelegedést, 22-24 fokos maximum hőmérsékletet ígérnek. A kempinget is egy olyan, részben köves, murvás részen alakították ki, ahol az esőzés ellenére sincs sár, vagyis a látogatók gond nélkül fel tudják verni a sátraikat.

A Pannónia Fesztivál május 20-án csütörtökön 11 órakor nyitja meg kapuit olyan zenekarok koncertjeivel, mint például a Tankcsapda, a Pokolgép, a Kiscsillag és a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A rendezvényen egyébként, mely 2009-ben a maga 102 ezer látogatójával Magyarország második legnagyobb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát, közel 140 formáció szórakoztatja a közönséget - az említetteken kívül színpadra áll többek közt a Kispál és a Borz, a 30y, Palya Bea, Demjén Ferenc, az Irie Maffia és a Magna Cum Laude is.

Aki fényképezőgéppel érkezik a fesztiválra, részt vehet egy játékban, mely már a 2011-es rendezvényre vonatkozik. Ha valaki szeretne a nagyközönség elől elzárt területekre is bejutni a jövő évi Pannónia Fesztiválon, annak nem kell mást tennie, mint végigfotóznia az odafelé vezető útjának legfontosabb állomásait - a lényeg, hogy a fotók mindegyikén szerepeljen egy "PAFE" felirattal ellátott kartonpapír. Akinek a képei közül bekerül valamelyik a rendezvény 2011-es reklámszpotjába, egy négynapos VIP karszalagot nyer, amellyel jövőre akár személyesen is találkozhat kedvenceivel a fesztiválon.

A Pannónia Fesztivál belépői változatlanul kaphatók a Ticket Express jegyértékesítő helyein és a JegyShop.hu rendszerében. Kizárólag kétfajta bérletet lehet venni: a 3 napos (május 21-től 23-ig érvényes) 3.500, a 4 napos (május 20-tól 23-ig érvényes) 3.900 forintba kerül. A fesztiválra való belépés 12 éven aluliaknak, mozgás- és látássérülteknek ingyenes.

További információ: www.pannoniafesztival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei