2010. augusztus 14.Urbán Alexandra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szösszenetek a Szigetről 3 - Tereskova, az őrült művésznő

Egyik kedvenc, magyar szókimondó előadó művésznőnk ismét pár órára kieresztette az agyunkat. Totális lazulás, őrület, tánc, és vulgáris számok, na meg alkohol! És persze rengeteg humorral átszőtt dalszöveg, ami mellé még társult ugyanilyen őrület az előadásmódjában, amik így együttvéve, kétségtelenül mosolyt csaltak az arcunkra.

Tereskova az a tipikus személyiség, akibe lehetetlen belekötni, vagy akit lehetetlen zavarba hozni, mindamellett minden ilyen jellegű próbálkozást fantasztikusan kezel, és rögtön visszaolt, ezt bizonyította is a koncerten, néhány illuminált férfiember beszólásai kapcsán.

Mindeközben kellő mennyiségű alkoholt fogyaszt a színpadon, és annál erőteljesebb az előadás is. A véletlen (?) mellvillantás sem hozza zavarba Tereskovát, egy laza vállrándítással rendezi le a dolgot, párszavas kommenttel egybefűzve.

Lényegi erény, hogy nem kell új albummal, és számokkal kijönnie évente, elég az, ami eddig volt, mert mindenki imádja, és tudja kívülről. Nincs is jobb, mint részegen üvölteni a Dióskalácsot.

Családias, vidám hangulat vesz minket körbe, minden adott egy igazán jó bulihoz, és a teljes kikapcsolódáshoz, amit mindig szívesen mesélünk majd a többieknek, vagy a többiekkel együtt. Tereskova az az előadó, akiben, és akinek a koncertjein sosem érhet minket csalódás. Most sem ért, és ismét hálásak vagyunk neki ezért a fantasztikus koncertért.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei