2010. augusztus 14.Urbán Alexandra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szösszenetek a Szigetről 4 - Magic Mirror Sátor, a mágikus helyszín

Az idén 10 éves Magic Mirror sátor az egyik legszéleskörűbb szórakozást garantálja igen magas színvonalon. Még ha hiányoljuk is a faasztalos-tükrös boxokat és a színes üvegberakásos ablakokat immáron két éve, akkor is egy színes és hangulatos helyről esik most szó.

Mindennap 14 órától beszélgetésekre kerül sor hírességekkel, aktivistákkal és országgyűlési képviselőkkel. A téma természetesen a sátor témája: a melegek, a problémáik vagy éppen az életstílusuk. 16 és 18 órától filmvetítések következnek eredeti nyelven, angol felirattal.

A filmek végeztével beszélgetésre kerül sor a filmek alkotóival, akik szívesen válaszolnak kérdéseinkre. Ha kimoziztuk magunk, akkor a Rúdtánc Workshopon mulathatjuk időnket ahol Pirner Alma (egzotikustánc-világbajnok) tart edzőtársaival bemutatót.Este 11-től pedig kezdetét veszi a Késő Esti Varieté! A színpadon a berlini Diva Tomasz (énekes- konferanszié) a női ruhába bújt férfi, akit sok nő irigyelhet nőiességéért.

A továbbiakban egy artista leányzó, Dorice kötélen tekereg nekünk minden este, majd Tigris kápráztat minket a hullahopp karika idomításával. Többek közt még egy zsonglőr páros is feldobja a hangulatunkat és ne feledkezzünk meg a kizárólag fiúkból álló tánccsapatról sem, akik előmelegítik nekünk a parkettet az estére.

A show végeztével a retro számoknak hódolhatunk akár a táncparketten akár a színpad hősies megmászásával. A hangulat kitűnő és a sátor bárja is gyors és olcsó kiszolgálást biztosít, ami nem lényegtelen a benti tömeget elnézve. Így tehát aki valami különlegesre vágyik, bátran látogassa meg a Magic Mirrort a hét bármely napján.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei