2010. augusztus 15.Urbán Alexandra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szösszenetek a Szigetről 6 - Reggae Színpad és Világfalu

A jó öreg Afrika falu. Minden évben, így most sem lehet másként a hajnalig tartó buli színtere. Többek közt. Az állandó programok, mint a bölcselkedő ház, Bob Marley múzeum, masszázs, vízipipa sátor és a Vörös Oroszlán Teaház mind-mind tárt karokkal várja a megpihenni vágyókat.

De arra is van például lehetőség, hogy hajunkat afrofonás alakítsa egyedivé, a jól bevált fesztiválos hirtelen felindulásból elkövetett tetkó helyett pedig egy hennára tehetünk szert. Kedvünkre batikolhatjuk kedvenc pólónkat (majd a Sziget végeztével nyugtázhatjuk, hogy az alkohol káros a kedvenc pólónkra) de akár gyöngyöt is fűzhet a türelmes fesztivállakó. A változatos programok közt a kedvenc, a különféle afrikai táncok össznépi elsajátítása.

Ha ezen élmények megszerzésére nem vagyunk nyitottak, akkor még mindig lehetőségünk van ellátogatni a béke, szeretet és szabadság jegyében egy zenés- táncos esti mulatságra ahol koncerten (a választás lehetősége itt is határtalan) vagy a koncert utáni Dj-k ütemeire rophatjuk kifulladásig.

A külföldi és magyar zenészek egyaránt megmutatják maguk és tehetségüket, így például kötelező koncerteknek számítanak a következők: Re-G, Easy Star All-Stars(USA) Riddim Colony és nem utolsó sorban az Ocho Macho nevű magyar formáció.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei