2011. június 15.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

VeszprémFest2011 - Világsztárok a nyolcadik veszprémi forgatagban

Idén VeszprémFest néven rendezik meg a korábbi Veszprémi Ünnepi Játékokat, ami azonban nem változott, az a programok minősége: igazi világsztárok érkeznek Veszprémbe július 27. és 30. között, hogy szórakoztassák a közönséget. A fesztivál négy napján olyan neves előadók lépnek fel, mint a Grammy-díjas brazil énekes, gitáros Gilberto Gil.

Rögtön a VeszprémFeszt2011 kezdetén egy kihagyhatatlan koncertre kerül sor: július 27-én Gilberto Gil lép színpadra, hogy valódi brazil hangulatot varázsoljon Veszprémbe. Londonból érkezik másnap az Incognito és a skandináv Nils Landgren Funk Unit is fellép, hogy az acid jazz szerelmeseinek se legyen hiányérzetük. Július 29-én a magyar zenei élet nagyjai veszik át a stafétabotot, és egy feledhetetlen estét ígérnek: a közönség a Concerto Budapest fellépését láthatja, melyen az Amadinda együttes és Snétberger Ferenc is közreműködik. A zárókoncertet az Afrikából érkező Youssou Ndour adja.

A koncertek mellett számos érdekes kísérőprogram is várja a VeszprémFesztre érkezőket, mielőtt megkezdődne a főprogram, július 26-án egy gyermekoperát mutatnak be a Veszprémi Petőfi Színház előadásában, a fesztivál lezárásaként pedig, július 31-én az Auer Szimfonietta ifjúsági szimfonikus zenekar lép színpadra. A VeszprémFeszt alatt az Óváros téren zajlik a Rozé, Rizling és Jazz Napok elnevezésű rendezvény is, amely elsősorban gasztronómiai különlegességekkel várja a vendégeket.

Bővebb infó: http://www.veszpremfest.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Sámuel Mátyás 2011-06-16 13:04:19
És nem is rossz program, én is Karasnázok minden évben, ha már nyár akkor fesztivál:D
nem
regisztrált
feszt 2011-06-16 11:08:41
Egy kis hazai programajánló: Karasna Fesztivál, ha valakit érdekelne... (http://karasnafesztival.hu)
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei