2011. június 16.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Millenáris Piknik - Izgalmas programok az egész családnak

Július közepétől augusztus végéig minden héten keddtől szombatig hatalmas piknikező területté változik a Millenáris Park: a legkülönfélébb programokkal várják majd a kikapcsolódni vágyókat, a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki talál majd a kedvére való szórakozást.

Július 15-én veszi kezdetét, és egészen augusztus 21-ig tart a Millenáris Piknik, amelyen keddtől szombatig minden nap más és más program várja a látogatókat. A keddi és szerdai nap a családoké: a Barátságos Park - játszótéri program várja az apróságokat és szüleiket. Csütörtökönként minden az irodalom jegyében zajlik a Millenárison, a gyerekek meséket hallgathatnak, míg szüleik érdekes beszélgetéseken fejtegethetik író- és költőnőinkkel például a párkapcsolatok rejtelmeit. A programon részt vesz Karafiáth Orsolya, Rácz Zsuzsa és Erdős Virág is. Csütrötök este a Slam poetry-é a főszerep, illetve zárásként a Rájátszás elnevezésű programon kortárs költők és zenészek írják és játsszák újra egymás kedvenc műveit. Egészen biztosan láthatjuk-hallhatjuk majd Parti Nagy Lajost, Kemény Istvánt, Lovasi Andrást, Kiss Tibort, illetve Kollár-Klemencz Lászlót.

Pénteken a mozgás kerül a középpontba, minden, ami tánc és sport, az összes korosztály kedvére. Míg napközben mindent ki lehet próbálni, este a Szabadtéri Színpadon láthat a közönség látványos táncprodukciókat. Szombaton a zene veszi át a főszerepet, a Parkban utcazenészek mutatkoznak be, este pedig koncertek várják a nagyérdeműt a legkülönbözőbb műfajokban, sőt arra is lehetőség nyílik, hogy együtt zenéljünk kedvenceinkkel.

Bővebb infó: www.millenaris.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei