2011. július 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

12. Hegyalja Fesztivál - Tegnap este kezdetét vette az őrület

Tegnap este a Beatrice koncertjével vette kezdetét a Hegyalja Fesztivál nagyszínpados programja, a fesztivált tizenkettedik alkalommal rendezik meg Tokaj - Rakamazon. A fesztivál kempingjeibe már hétfőn beköltözhettek a sátorozók, így aki egy egész hétre el akarta nyújtani a pihenést Tokajon, az már jóval korábban érkezett, és a legjobb sátorhelyeket is elfoglalták a fesztivál közelében.

A szervezők közlése szerint minden munkálattal időben végeztek, így a fesztivál tegnapi nyitása zökkenőmentesen sikerült. Az első napon olyan húzónevek adtak koncertet, mint a Scooter, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, vagy az Edda - e néhány fellépőből is azonnal látható, milyen sokszínű zenei kínálattal várja a Hegyalja Fesztivál a közönséget. Az idei koncertek között a legtöbb műfaj kedvelője megtalálja a kedvére valót: a keményebb muzsikák rajongói a Slayer, a magyar Watch My Dying, az amerikai Pennywise, vagy a Blind Myself koncertjén tombolhatnak, a lazulósabb zenét preferálók a Kowalsky meg a Vega, a Belmondo, a Kosheen, vagy a Besh o Drom koncertjein érezhetik jól magukat, de a nagy fesztiválkedvencek sem hiányozhatnak, mint a Haven Street Seven, a 30Y, a Kiscsillag, vagy a Kistehén.

A fesztivál szervezői arra is felhívták a figyelmet, hogy egyrészt a koncertek mellett számos egyéb program, sportolási lehetőség is várja a kikapcsolódni vágyókat, de lesznek előadások, borkóstolók, fellépnek a hazai stand-up nagyjai, és bizony a környéket is érdemes kicsit bejárni, nem csak azért, mert a fesztivál maga is gyönyörű környezetben fekszik, hanem mert Tokajban számos borospince hűse kínál lehetőséget, hogy a fesztiválozók kicsit kifújják magukat.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei