2011. július 15.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Somló Hangja Fesztivál 2011 - Mégis megtartják

Bár az utolsó pillanatig kétséges volt, a szervezők végül mégis úgy döntöttek, megrendezik idén a Somló Hangja Fesztivált, még akkor is, ha sokkal szűkösebb anyagi keretek között mozoghatnak, mint korábban. Mégis úgy gondolták, kulturális és turisztikai szempontból egyaránt fontos, hogy megtartsák a különleges zenei csemegéket kínáló fesztivált.

Július 14. és 17. között, az Erdődy Kastély parkjában, Dobán zajlik majd a 2011-es Somló Hangja Fesztivál, amelyen jobbnál jobb népzenészek, jazz muzsikusok és világzenei bandák szórakoztatják majd a nagyérdeműt. A somlói térség kiemelt rendezvényén színpadra lép egyebek mellett a Budapest Ragtime Band, a Duna Művészegyüttes, a Cimbaliband, a Dresch Quartet, Bakos Árpád és zenésztársai, és a Fabula Rasa is - egyértelműen látszik tehát, hogy a szervezők a minőségre idén is kiemelt figyelmet fordítottak.

A koncertek mellett a rendezvény borsátraiban a legjobb helyi pincészetek borait kóstolhatják meg a vendégek, bemutatkozik a somlói bor, és minden bizonnyal sokakat nyomban el is csábít. A fesztiválhoz kapcsolódóan csütörtökön kiállítás nyílik a dobai Faluházban, de a szervezők a legkisebbekre is gondoltak, lesznek családi- és gyermekprogramok, lovaglás, illetve játékos színházi produkciók is, a kicsik legnagyobb örömére.

***


Somló Hangja Fesztivál 2011
Helyszín: Doba, Erdődy Kastély parkja
Időpont: 2011. július 14-17.
Bővebb infó: www.somlohangja.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei