2011. július 18.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Campus Fesztivál 2011 - Szerdától a debreceni Nagyerdőben

Július 20-án veszi kezdetét a debreceni Nagyerdőben a Campus Fesztivál, amelyen idén számos magyar és külföldi zenekar ígér majd jobbnál-jobb koncerteket, de természetesen az egyéb programokkal sem fukarkodnak a szervezők, így mindenki megtalálhatja majd a kedvére valót a fesztiválon - adta közre az MTI.

A magyar fesztiválzenekarok krémje látogat el a Debrecen Nagyerdejében megredezésre kerülő Campus Fesztiválra, koncertet ad például a Quimby, a Csík Zenekar Presser Gáborral és Lovasi Andrással, az Irie Maffia és Deák Bill Gyula, a Subscribe, a Vad Fruttik, a Biorobot Unplugged verziója, továbbá a Magashegyi Underground. A külföldi vonal sem lesz kevésbé erős, a legnagyobb durranást Parov Stelar igéri, osztrák nu-jazz formációjával, de fellép az argentin Argies, a brit Metrik és a venezuelai Désorden Publicó is, nem kevésbé izgalmas koncertekkel.

A Campus Fesztivál másik erőssége, hogy bemutatkozási lehetőséget kínál a helyi zenekaroknak, így színpadra lép egyebek mellett a PG Csoport, a Hangtapasz, a Wyrfarkas, a Skafunderz, a Lux Együttes és Felkai Miklós, Dr. Valter, valamint a Premier Plan. Az ötnapos rendezvény részletes programja a http://www.campusfesztival.hu oldalon olvasható.

***


Campus Fesztivál 2011
Helyszín: Debrecen, Nagyerdő
Időpont: 2011. július 20-24.
Bővebb infó: http://www.campusfesztival.hu/

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei