2011. augusztus 6.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Minden Geszti Péter körül forog a Sziget mínusz első napján

Valódi "Gesztivál" várja az idei Sziget mínusz első napján a látogatókat: Geszti Péter valaha volt összes formációja színpadra áll augusztus 8-án, és egy feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg a közönséget. A koncerten az Első Emelet, a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Star legnagyobb slágereire bulizhatnak a látogatók.

Több generációt szólít meg egyszerre a Geszti Péter nevével fémjelzett Gesztivál, amelyet az idei Sziget Fesztivál mínusz első napján tartanak a Nagyszínpadon. Az este folyamán rengeteg zenész megfordul majd a színpadon, hogy több korosztály kedvenceit hozzák el, elevenítsék fel egy hosszú koncertfolyam keretében. Olyan dalok szólalnak majd meg, mint a Csakazértis szerelem, a Csepp a tengerben, az Áj láv jú, vagy a legújabb formáció legfrissebb slágerei, a Szabadulj fel, vagy a Télen-nyáron nyár.

"Végre összeállt a program és gőzerővel zajlanak a próbák. Igyekeztünk egy olyan repertoárt összeállítani, amelyben mindenki megtalálja a maga kedvencét." - nyilatkozta a Gesztivál kapcsán Geszti Péter. A két és fél órás koncertre 7900 Ft-ért lehet jegyet váltani, az ottalvós bérlettel rendelkezők ingyen láthatják az előadást.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei