2011. szeptember 2.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Józsefvárosi Napok az Orczy Parkban szeptemberben

A Bárka Színház és a Józsefvárosi Önkormányzat rendezi meg idén is a Józsefvárosi Napokat az Orczy Parkban szeptember 9. és 11. között. Családi- és színházi programok, koncertek és kézműves foglalkozások várják a látogatókat, valamint bemutatkozik több múzeum is.

A Bárka Színházban és az Orczy Parkban is számos program várja a közönséget szeptember második hétvégéjén, a megnyitóra, amelyen fellép a Fekete-Kovács Kvintett, az RTQ Vonósnégyes Bujtor Balázs vezetésével, valamint Kolonits Klára koloratúr szopránénekesnő. Ugyanezen az estén tartják az Orczy Parkban az Orczy Jazz estet, melyen Török Ádám és Tátrai Tibor szórakoztatja a nagyérdeműt.

Másnap megtelik a Park, gólyalábasok, bábszínház, világzenei hangszerek bemutatója várja a kicsiket és nagyokat, fellép egyebek mellett a Józsefvárosi Zenekar, este 8-tól pedig a Megasztárok veszik birtokba a nagyszínpadot: Tóth Vera, Tolvai Renáta, Kökény Attila és Kállay-Saunders András koncertezik majd. Ezt megelőzően, délután 4 órától az érdeklődők részt vehetnek a Beyond Budapest Sétán, amelyen megismerkedhetnek a Józsefvárossal, és a Bárka Színház nézők elől eldugott részeivel is.

A vasárnap a kicsiknek kedvez, fellép Halász Judit, a MeseLadikban pedig a gyerekek apró előadásokat hoznak létre a Bárka Színház színészeivel közösen.

Bővebb infó:
www.barka.hu
www.orczypark.hu
www.jozsefvaros.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei