2011. szeptember 11.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

VII. Győri Fröccsnapok - Minden, ami fröccs szeptember végén

A sör- és borfesztiválok sokasága után igazi felüdülés a Győri Fröccsnapok, amelyet immáron hetedik alkalommal rendeznek meg 2011. szeptember 23. és 25. között Győrött, a Széchenyi téren. A hagyományos kis- és nagyfröccs, hosszúlépés és házmester mellett itt számos különleges kombinációt is megkóstolhatnak az érdeklődők.

Nem csak a legkülönfélébb fröccsöket ízlelhetik meg a látogatók Győrött a Fröccsnapokon, hanem az egyes keverések történetét, avagy legendáját is megismerhetik. A fesztivál lehetőséget biztosít arra is, hogy megemlékezzenek Jedlik Ányosról, akinek nem kisebb érdeme van a fröccs megszületésében, mint az egyik legfontosabb alapanyag kiötlése: Jedlik Ányos találta fel ugyanis a szódát, amely tökéletesen kiegészíti a legfinomabb borokat.

A Győri Fröccsnapokon természetesen nem csak finom nedűkkel várják a látogatókat, hanem kulturális programokkal is, lesznek koncertek, és megrendezik a jótékonysági fröccsmérést is, melynek bevételét a Kazinczy Gimnázium Szép Magyar Beszéd kiejtési versenyének támogatására fordítják.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei