2011. szeptember 18.Váraljai Vanda
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Gázmérőóra Fesztivál a kiskunfélegyházi Rocktárban

Nem véletlen a névválasztás: néhány hónappal ezelőtt kérdésessé vált a kiskunfélegyházi Rocktár működése, ugyanis egy gázórát kellett kiépíteni ahhoz, hogy a szórakozóhely továbbra is működhessen. A helyet kedvelő fiatalok és szülők, valamint az ott játszó zenekarok gyűjtésének köszönhetően azonban összegyűlt a pénz, így megmaradhatott a Rocktár.

Példás közösségi összefogásnak lehettünk tanúi Kiskunfélegyházán, ahol az emberek az általuk kedvelt szórakozóhely, a Rocktár megsegítésére kezdtek gyűjtésbe, és sikerrel is jártak: a gázóra elkészült, a Rocktár működik, és most egy teljesen ingyenes fesztivállal kívánja megünnepelni saját közönségének önzetlenségét.

A szeptember 23-án megrendezésre kerülő Gázmérőóra Fesztiválon színpadra lép a Turbo zenekar, a banda egyébként a gyűjtésben is tevékenyen részt vett. Muzsikál továbbá a Grand Mexican Warlock, a VL45 zenekar, valamint a kiskunfélegyházi illetőségű Free Hat, Xtigmatic és Alvás Zavar zenekarok is. A koncertek este 20 órától kezdődnek, és egytől-egyig ingyenesek.

Program:

19:00 kapunyitás
20:00 Alvás Zavar
21:00 VL45
22:00 Grand Mexican Warlock
23:00 Turbo
00:00 Xtigmatic

Időpont: 2011. szeptember 23.
Helyszín: Rocktár, Kiskunfélegyháza

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei