2012. január 27.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Víg Végnapjaink fesztivál a Gödör Klubban

A kilenc éve, pályázat útján megbízott Gödör Klub közpénzek nélkül, önfenntartóan és non-profit módon működött az Erzsébet téren, ahonnan most két hét alatt kell távozniuk, egy január 17-én közölt döntés értelmében. A Gödör csapata úgy határozott, hogy méltó módon, egy utolsó összművészeti fesztivállal búcsúzik a közönségtől és a helytől.

A Víg Végnapjaink címet viselő rendezvényt először 2005-ben szervezte a klub, amikor szintén úgy tűnt, hogy el kell hagynia bázisát. Annak idején a jogállami keretek betartatásával sikerült megőrizni a kulturális központ politikai és gazdasági függetlenségét. Ahogy akkor, most is petícióval tiltakoznak a fejlemények ellen (http://godorklub.hu/peticio), és mindenkit várnak utolsó nagy bulijukra, amelyre a belépés ingyenes.


A Víg Végnapjaink fesztivál programja:


Január 29.(vasárnap):

15.00: "Vaku villan"- csoportkép - közös fotó a közönséggel
15.30-tól estig: Gödör Emlékkönyv, Korai Ütősök
17.00: Örömóda (Hámori Gabi, Gryllus Dorka, Parti Nagy Lajos, Weyer Balázs, Bodó Balázs, Molnár Péter, Pelsőczy Réka + színészek a Katona József Színházból, ...)
18.00 koncertek: Karaván Família, "Én meg az Ének-Bérczesi Róbert", Bródy János, Dévényi Ádám, ef Zámbó Happy Dead Band, Kettős Tamás és a Vadszamarak, Óperentzia, Müller Péter Sziámi és Takáts Eszter, colorStar, Malacka és a Tahó, Balaton koncert, vendégek: Menyhárt Jenő, Másik János, Őz Zsolt, Vida Tóni Tordas Rádió Party.

előadások: FÜGE Produkció és a VÁDLI Alkalmi Színházi Társulás: Székely János: Caligula helytartója (részletek), Zadam Társulat: I'm pro.
kiállítás: Rajk László: Hiányzó hős

Január 30. (hétfő)

18.00: koncertek: ANEZ, Frenk, Szilvási Gipsy Folk Band, Jazzékiel, Romano Drom, Hobo és Bandája, Pál Utcai Fiúk, Alba Hyseni Project, Bardo, Beat Dis, The Carbonfools, Dj Viki

előadások: Garangaray Dance Company: ArTeRrOr, Grecsó Zoltán: A magyar ugaron
kiállítás: Rajk László: Hiányzó hős

Január 31. (kedd)

19.00: A Gödör Klub logó távozik az Erzsébet térről, kíséri Dávid Yengibarjan, Vázsonyi János és Said Tichiti

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei