2013. április 21.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

DumaFüred 2013 - Visszatér a vidámság a Balaton-partra

Július 26-án újra indul a Dumaszínház nyári humorfesztiválja, amelyet ismét Balatonfüreden rendeznek meg. Az augusztus 4-ig tartó esemény előadói ezúttal egyetlen - ezer fő befogadására alkalmas - sátorban szórakoztatnak majd. Lesz improvizáció, önálló estek és a Beugró című műsor színészei is fellépnek.

A 2013-as DumaFüred programjairól Litkai Gergely, a Dumaszínház alapítója tájékoztatta a sajtót. Az előadások minden nap három időpontban kezdődnek majd, az elsőt 18:30-tól, a másodikat 20:30-tól, végül az utolsót 23 órai kezdettel láthatják a néző, akiket a humorista arra buzdít, elővételben vásároljanak jegyet a fesztiválra.

"Még most is látom magam a hatalmas tömeg előtt, mintha a Colosseum közepén álltam volna. Igazi stadionhangulat, sok nevetés jellemezte a fellépéseket, őszintén mondom, ez egy humorista álma. Hogy idén mivel készülök? Az biztos, hogy rövidgatyában leszek, és meg is borotválkozom a nagy alkalomra. Most valószínűleg anyukámat nem viszem magammal, mert tavaly kicsit feszélyezett, hogy az első sorból figyelt, de még az is lehet, hogy beállítom egy hátsó kis sarokba, de hadd gondolkozzam még ezen!" - emlékezett vissza a tavalyi élményre Kiss Ádám, aki idén is szerepel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei