2013. augusztus 15.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nagyon Balaton 2013 - Hagyományteremtő ünnepi rendezvénysorozat indul

Augusztus 18. és 20. között indul útjára a Nagyon Balaton című, teljes régiót érintő ünnepi rendezvénysorozat, amelynek részeként tíz helyszínen zajlanak majd koncertek, fesztiválok sport-, családi- és gyerekprogramok. Fellép az LGT, Leslie Mandoki, a Fall Out Boy és még sokan mások.

Augusztus 18-án, az alsóörsi Európa Kemping egész napos LGT-fesztivállal várja látogatóit, amelyen este 8-tól 3 órás koncertet ad a legendás együttes. Balatonvilágoson B my LAKE címmel tartanak elektronikus zenei fesztivált augusztus 18. és 20. között. Zamárdiban, a Nagyon Zene Fesztiválon a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák lépnek fel, de a nemzetközi mezőny is képviselteti magát. A hazánkban először koncertező Fall Out Boy is mellett ott lesz a Pendulum, a Nouvelle Vague és Yonderboi is.

Zánkán A Nagy Csobbanás címmel tartanak ingyenes családi fesztivált, amelyen színpadra lép többek között az Alma együttes, a Kaláka, Palya Bea és a Gringó Sztár. A siófoki Szabadtéri Színpadon, augusztus 19-én játszik újra a magyar közönségnek a Man Doki Soulmates, amely a rock több meghatározó alakját is felvonultatja.

Augusztus 19-20. között jön a népzenét és néptáncot középpontba állító VeszprémFolk a Muzsikás, a Kaláka, Palya Bea, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band, a Téka, a Makám, a Kolompos, Szalóki Ági és Bognár részvételével.

Idén a Füredi Borhetek is része lesz a Nagyon Balaton programsorozatnak. A háromnapos eseményen tiszteletét teszi Lajkó Félix és zenekara, Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor, a Hot Jazz Band, a Balázs Elemér Group, a Rozsnyai trió, a Szőke Nikolett Quartet és Berki Tamás.

Augusztus 16-tól 20-ig az ARTplacc kortárs művészeti fesztivál különleges nyári kiadása jelentkezik Tihanyban, ahol egyes alkotások megvásárlására is lehetőség nyílik majd. A nemzeti ünnep napján a Boban Markovic Orkestar ad ingyenes koncertet Révfülöpön, Keszthelyen pedig Fenyő Mikós társaságában rophatja a közönség, egy fergeteges utcabálon.

A Nagyon Balaton részletes programjáról az esemény hivatalos honlapján található tájékoztatás.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei