2014. március 28.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

STRAND 2014 - Nagyon Zene Fesztivál Zamárdiban

A Nagyon Balaton rendezvénysorozat részeként 2013-ban debütált Zamárdiban a négynapos Nagyon Zene Fesztivál. Az augusztus 20. és 23. között megrendezendő eseményen a korábban bejelentett Parov Stelar Band mellett ott lesz John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson, ráadásul itt ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda is.

A frissen ismertetett külföldi fellépők egyike a hazánkban először koncertező John Newman. A huszonhárom éves brit popsztár Tribute című lemeze 2013-ban jelent meg, de korábban már a Rudimental kvartett egyik dalát (Feel the Love) is a csúcsra juttatta.

A korábban a Pendulumban zenélő Rob Swire és Gareth McGrillen alkotta Knife Party már a tavalyi VOLT-on is sikerrel szerepelt, most pedig a Zamárdi szabadstrandon hallhatja őket újra a hazai közönség.

Az utcai zenészként indult Dub FX (eredeti nevén Benjamin Stanford) loop és effekt pedálokkal keveri össze a saját beatbox, vokál, baseline, ének és rap hangjait, azt a hatást keltve, mintha egy egész zenekart hallanánk. A művészt balatoni fellépésére is elkíséri menyasszonya, Flower Fairy, aki énekelt Dub FX első stúdiólemezén, a fellépéseken pedig rendszerint a CD-ket árulja. Szintén itt lesz brit drum'n'bass előadó, DJ és producer Wilkinson, akinek dinamikus produkciója a közelmúltban vált igazán népszerűvé.

A közel 100 magyar fellépő között lesz a Quimby, az Irie Maffia, a Punnany Massif és a Brains, a nyitónapon, augusztus 20-án pedig egy teljes életművet bemutató műsorral várja közönségét a 25 éves Tankcsapda.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei