2008. május 5.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mel Gibson visszatér száműzetéséből

A 2002-ben forgatott Jelek című sci-fi után Mel Gibson felszívódott a sztárszínészek sorából és éveken keresztül csak itt-ott bukkant fel említésre sem érdemes szerepekben. Ebben talán közrejátszottak magánéleti gondjai is, amelyek miatt erőteljesen veszített népszerűségéből.

Az 52 éves hollywoodi szívtipró most azonban újra kamerák elé áll egy várhatóan sikeres film kedvéért.
Egyszerű, manapság már-már sablonos taktikát alkalmaznak a készítők: előszedtek egy 1985-ös angol krimisorozatot, kicsit leporolták, és a főszerepet rászabták Gibsonra.
"Edge of Darkness", azaz a Sötétség pereme címmel került huszonhárom évvel ezelőtt televíziós képernyőkre ez a minisorozat, amelynek feldolgozását idén augusztusban kezdik el forgatni. Ezúttal nyomozót fog alakítani a színész, noha minden bizonnyal nem nevetnek majd annyit a produkción a nézők, mint a "Halálos fegyver" különböző részein, üdítő látványt jelent majd az alkoholproblémáitól megszabadult Gibson játéka egy vérbeli thrillerben.

A film producere az Oscar-díjas Graham King, rendezője pedig a Zorró filmek, valamint az Aranyszem és Casino Royale James Bond alkotásokat dirigáló Martin Campbell. Nem számít kisebb névnek a szakmában az átíratot készítő William Monahan sem, ő a 2006-os "A Tégla" című Scorsese filmmel nyert Oscart.
Nem csoda hát, hogy mikor ez a csapat néhány hónappal ezelőtt felkereste Gibsont az ajánlattal, a kiszemelt főhős kicsit sem habozott elfogadni a neki szánt szerepet. Sikeres nézői fogadtatás esetén ezzel meg is válthatja a menetjegyét vissza a csúcsra, és talán még beszerezhet egy harmadik aranyszobrocskát is a már meglévő kettő mellé.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei