2008. július 2.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Helena Bonham Carter is harcol a Terminator Salvation csapatában

Újabb nagy névvel gyarapodott a Halálosztó legújabb epizódjának szereplőgárdája. Helena Bonham Carter személyében egy igazi harcos érkezett, nevét ugyanis - a többség - a "Harcosok klubja" című püfölős filmben ismerték meg.

Az angol színésznő lapértesülések szerint már aláírta szerződését a "Terminator Salvation: The Future Begins" (A jövő kezdete) elnevezésű nagyköltségvetésű robotos produkcióhoz, amely a negyedik része lesz a James Cameron által 1984-ben útjára indított legendának.
Az eredeti történet azt meséli el, hogy miként lázadnak fel az ember alkotta gépek, és hogyan próbálják meg átvenni a hatalmat a világ irányítása felett a gyilkos robotok. Skynet néven jegyezték be az önállósuló szuperintelligens számítógépet és ellene küzdenek életükért a lázadó emberek.
Arnold Schwarzenegger bújt gépszerepbe az első három mozifilm alkalmával, jelenleg azonban nem tenne túl jót politikai karrierjének egy hasonló alakítás, igaz, talán már a mozivászonnak sem válna előnyére egy sportos nagypapa, ahogy fémlényként aprítja az ellent. Eddig minden epizódban más színész volt a lázadókat vezető John Connor, ez most sem lesz másként, ezúttal a Batman öltözetből átvedlő Christian Bale irányítja majd seregét a robotok megsemmisítésére.
Szóba került forgatási helyszínként a magyar filmgyártás reménysége, Etyekwood, mégsem itt kezdték el a munkálatokat egy hónapja, hanem Új-Mexikóban. Ez érthető is, Hollywood hazai kistestvére ugyanis komoly bajban van, az egyetlen elkészített film eddig mindössze a Hellboy II. és jelentős esély mutatkozik arra, hogy nem is lesz utódja.
Helena Bonham Carter karakterét a Terminator Salvationban egyelőre homály fedi, ismerve eddigi alakításait abban biztos lehet a néző, hogy helyt áll majd a csapatban. A rendező McG (Joseph McGinty Nichol), neki eddig rendezőként a "Charlie angyalai" és a "Több, mint sport" című filmek hoztak jelentősebb sikert - és összeget - a konyhára.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei