2008. augusztus 20.Kígyós Adrienn
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Késik az új Harry Potter film bemutatója

Nyolc hónapot késik az eredeti időponthoz képest a Harry Potter és a Félvér Herceg bemutatója, így csak 2009 nyarán kerül a mozikba. A tinédzser varázsló kalandjainak hatodik részét eredetileg 2008 november 17-én mutatták volna be, az új időpont azonban 2009 július 17. lett.

Alan Horn, a Warner Brothers elnöke elmondta, döntésük oka az volt, hogy a 2009-es nyárra be akarják magukat biztosítani egy kasszasikerrel. Emellett Horn a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkját is megemlíti indokként, hiszen utóbbi nagyon visszavetette a filmipar gördülékeny működését.

"A film terv szerint elkészült, abszolút nincs csúszás. Én már láttam is a filmet. Egyszerűen mesés. Tökéletesen kész vagyunk, ki tudnánk hozni a filmet akár novemberben is."- mondja az elnök.

Ez tehát azt jelenti, hogy az ötödik és hatodik könyv filmes adaptációja között két év fog eltelni. Azonban jó hír, hogy a rajongóknak kevesebbet kell majd várni a Harry Potter és A Halál Ereklyéinek két befejező részére, melynek első fele 2010 novemberében kerül a mozikba - legalábbis az előzetes híresztelések szerint.Vannak azonban, akik talán még idén láthatják az elkészült alkotást, hiszen a Royal Film Performance elnevezésű jótékony bemutatón többek között a királyi család is a nézőtéren fog ülni. Sajnálatos módon a tavalyi előadás elmaradt, mivel a bemutatásra szánt film (Brick Lane ) igen nagy port kavart.
Az első gálát 1958-ban rendezték, melynek célja a Cinema and Television Benevolent Found (Mozis és Televíziós Jótékonysági Alap) támogatása. A CTBF elnöke, Peter Hore a BBC-nek adott nyilatkozatában elárulta, "nagyon csalódott", amiért késik a premier, de bízik benne, hogy sikerül megrendezniük évenkénti előadásukat.

"A Royal Film Performance hatalmas múltra tekint vissza, mely keretein belül a legjobb filmeket mutatjuk be. Bízunk benne, hogy idén is sikerül véghezvinni célunkat."

Mr. Hore elárulta, hamarosan újabb bejelentésre készül. Nos, mi izgatottan várjuk a legfrissebb híreket.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
janoska roland 2008-11-26 18:12:04
hat ker hogy attetek a film bemutatojat.en mar nagyon vartam.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei