2008. november 2.Zimonyi
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Felhagy a színészettel Joaquin Phoenix, a Gladiátor sztárja

Elhagyja a színészi pályát a Gladiátor című filmért Oscar-díjra is jelölt hollywoodi sztár, Joaquin Phoenix, hogy a jövőben minden figyelmét a zenének szentelhesse - erősítette meg a színész szóvivője, amit Phoenix már néhány nappal ezelőtt bejelentett.

A Nyughatatlan és a Gladiátor című filmekben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt sztár egy hétfői gálán beszélt arról, hogy legújabb, Two Lovers című filmje lesz az utolsó. Ezután ugyanis másik szerelmének, a zenélésnek szeretné szentelni életét.Susan Patricola, a színész szóvivője szerint ebben semmi különös nincs, hiszen a Joaquin Phoenix az elmúlt években számos zenei produkcióban szerepet vállalt. A Nyughatatlan című 2005-ös filmben például Johnny Cash-t alakította, és a szerep kedvéért még gitározni is megtanult.

A 34 éves színész - az 1993-ban fiatalon elhunyt River Phoenix öccse - a Majd' megdöglik érte című filmmel szerzett hírnevet, amelyben Nicole Kidman partnereként mutatkozott be. Később szerepelt a Gladiátor című moziban és M. Night Shyamalan Jelek és A falu című alkotásaiban. Legújabb filmje, a Two Lovers egy romantikus dráma, amelyet a cannes-i filmfesztiválon mutattak be a közönségnek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-10-03

Írt kommentek:

29 db

Fyfike 2008-11-02 17:54:49
Nagyon remélem, hogy meggondolja magát, mivel igen jó szinésznek tartom. Hogy milyen zenész, arról meg bevallom, hogy fogalmam sincs.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei