2008. november 21.Klátyik Heni
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Fut TV - Felnőttmese korhatárral

Felnőttmese korhatárral - ez az MTV egyik sikersorozata, a Fur TV. A Muppet Show-hoz hasonló bábsorozat messze túlmutat azonban a bájos elődön, hiszen szókimondó, durva és trágár - ezzel együtt nagyon szórakoztató, és az egyik legsikeresebb sorozat világszerte.

A South Park után újra egy olyan sorozat hódít az MTV képernyőjén, amely felnőttekhez szól: a Muppetek elönzönlötték a csatornát!

A Fur TV egy network vígjátéksorozat, melynek szereplői a bábok. Ezek a bábfigurák nagyon hasonlóak a Muppet Show szereplőihez, azonban sokkal "felnőttesebbek". A műsorban erős a szexualitás, a mértéktelen alkoholfogyasztás, esetenként az erőszak is felüti a fejét.
A Fur TV három főszereplője: Fat Ed Tubbs, aki erőszakos, mocskosszájú, sörimádó heavy-metal rajongó, Lapeňo Enriquez múltjának vannak sötét részei - egykoron ugyanis szexmániás striciként dolgozott, míg Mervin J. Minky fő tevékenysége a maszturbálás..."A sorozat nagyon menő külföldön, és itthon is szeretik. Igaz, hogy polgárpukkasztó, de ezekre a bábokra nem lehet haragudni, őket mindenki szereti. Hogy mi a Fur TV sikerének titka? Talán az, hogy a Muppet Show-t kedvelő közönség, azaz mi, felnőttünk, és velünk együtt nőttek fel a bábok is!" - mondta Horváth Vanda, az MTV főszerkesztője.

A Fur TV minden része valamelyik szereplő egyik karaktervonása köré épül, ettől válik személyessé és érdekessé a sorozat.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei