2008. november 21.Molnár Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Valami Amerika 2 - Bemutató: 2008. december 18.

A hatalmas sikert aratott első rész után idén év végére megérkezik a Valami Amerika várva várt második része is, melyben felbukkan minden régi ismerős, és a három testvér nem kevésbé zűrös kalandokba keveredik, mint korábban - ahogy ezt el is vártuk tőlük. Visszatér Alex, a maffia is bekavar, és a Kék Majom sem hiányozhat: garantált tehát az elsőhöz hasonló hangulat a filmvásznon.

A lottónyereményből Tamás végre leforgathatta a Bűnös várost, ami a nagy remények ellenére megbukott a mozikban. Tamás vígasztalhatatlan. A három fiú egy Ákoshoz postán érkezett képeslap alapján Alex nyomára jut, aki épp most jött ki a sittről Amerikában. Alex újabb álnéven egy East-West című darab jogaira pályázik.

Kiderül az is, hogy Alexnek muszáj színpadra állítani a darabot, mert Balával, a magyar maffiózóval csak így tudja rendezni piszkos ügyeit. Nagy úr a bosszúvágy, a fiúk abban bíznak, hogy ha megtalálják Alexet és megveszik előle az East-West jogait, végre visszaszerzik a 60 milliójukat, amivel Alex lelépett.Irány Amerika! Ám természetesen újabb svindli van a dologban, így végül Tamásra vár a feladat, hogy megrendezze a darabot Pesten. Egy New York-i lapdance bárból előkerül Timi is és persze főszerepre vágyik... Ákos nemes bosszútól hajtva összeverbuválja a tánckart, Bala, a maffiózó viszont a lányát szeretné látni a főszerepben.

Pofon és csók is csattan, de az East West végül életre (és dalra) kel Tamás rendezésében. András összejön a maffiapapa lányával, Eszter egy bravúros beugrással egy újabb bukástól menti meg a fiúkat, Baláról pedig kiderül, hogy a morcona külső érző szívet takar...A Valami Amerika folytatása újabb pergő vígjáték, sok jó zenével, az elmaradhatatlan Kék Majommal, és sok meglepetéssel. A jól ismert arcok mellett pedig újabb ígéretes tehetségek bukkannak fel a vásznon, így például Tompos Kátya, akit eddig elsősorban a színpadról ismerhetett a közönség, vagy Lucia Brawley, akit a Lora című filmben nyújtott emlékezetes alakításáért zárt a szívébe a hazai közönség.


A Kék MajomPindroch Csaba és Ónodi EszterA három testvérÓnodi Eszter és Szervét TiborTompos Kátya és Hujber Ferenc


***


Valami Amerika 2
Rendező: Herendi Gábor
Operatőr: Márton Balázs
Szereplők: Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Csuja Imre, Lucia Brawley, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Igó Éva, Reviczky Gábor, Kapácsy Miklós, Fesztbaum Béla, Besenczy Árpád
Zenei rendező: Hrutka Róbert
Koreográfus: Papp Tímea
Forgatókönyvíró: Divinyi Réka, Herendi Gábor, Harmat Gábor
Gyártási év: 2008
Műfaj: vígjáték
Hossz: 110 perc
Bemutató: 2008. december 18.
Forgalmazza: a Budapest Film

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Lor 2008-12-03 06:42:39
Imadom az elso reszt es mar latom, hogy a msodikban sem fogok csalodni:))) Varom a folytatast...mar elore:))))
Koszi a filminfot!
Szep Napot!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei