2008. december 12.Klátyik Heni
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Született Lúzer - Mucsi Zoltán vámpírként debütál a sorozatban

Indul a Született lúzer! A különleges haláleseteket feldolgozó sorozat első epizódjának két története érdekes szituációkkal ismerteti meg a nézőt, és az emberiség nagy rejtélyeit is feszegeti: vajon vannak-e vámpírok, és létezik-e ember, aki a vízen jár? A vámpír karakterét Mucsi Zoltán feledhetetlen alakítása teszi még izgalmasabbá.

Két történettel debütál vasárnap az HBO-n a Született lúzer című sorozat. Az Önkéntes vérszívó és az Aki vizet prédikál is érdekes szituációkat mutat be. A különleges haláleseteket feldolgozó epizód egyik felében a Nemzeti színház, a Jancsó és Gyöngyössy Bence-filmek sztárja, Mucsi Zoltán játszik. A vámpír szerepében nagyot alakító Mucsi élvezte a forgatásokat.

"Az Önkéntes vérszívóban bemutatjuk, hogy a vámpír is ember, akinek mások a kulturális szokásai, málnaszörp helyett vért szürcsölget. Remélhetőleg lett ebből pár mulatságos jelenet" - nevetett a színész.

"A halálról alkotott képet valószínűleg nem változtatja meg ez a sorozat, de a humor olyan dolog, amely bármilyen problémára egyfajta rálátást ad, bár a megoldástól messze van. De ha már valamin tudunk nevetni, közelebb kerülünk ehhez a megoldáshoz."

Az Ász póker című történetet - amely egy héttel később, a december 21-i epizódban kerül képernyőre - nem kisebb tehetség rendezte, mint a Taxidermia című Magyar Filmszemle-díjas film alkotója, Pálfi György. Pálfi Mucsihoz hasonlóan először próbálta ki magát a Született lúzer-sorozatban. Az általa rendezett két történetben - az Ász pókerben és Az ember legjobb barátjában - izgalmas és látványos jelenetek vannak, amelyekhez pirotechnikusok, állatszakértők, és kaszkadőr adták a szakmai tudásukat. Pálfi a Taxidermia nemzetközi sikere után rendezte a két Született lúzer-részt, amelyeknek látványvilága és története is nagyon különleges lesz.

Az első epizód - két résszel - december 14-én 22.00 órakor látható a HBO képernyőjén, a második epizódot - szintén két résszel - pedig december 21-én, 22.15-kor sugározza a mozicsatorna.


December 14. vasárnap 22.00

Önkéntes vérszívó
Jurek Zbygniewski lengyel kisvárosi színész. Sosem sikerült a csúcsokat ostromolnia, de a szerencse most rámosolyog: pályázhat a főszerepre egy új, Lugosi Béla életéről szóló darabban. Neki is lát, hogy felkészüljön a szerepre, de Lugosi és a vámpír-lét nemcsak a filmművészetben, hanem Jurekben is egybemosódik...

Aki vizet prédikál
Helmut Krakauer új egyházat teremt. Jobbkezével, Guusal együtt kis lakókocsijukkal járják az Egyesült Államokat, vizet fakasztanak a sziklákból, kenyérrel töltik fel az éhezők tányérjait, sőt, még a vízen járás is egyre jobban megy. De ahogy az egyház nő, Helmut is igényesebb lesz, és hiszi, hogy a csodák egy napon csalás nélkül is manifesztálódnak majd...

December 21 vasárnap 22.15

Ász póker
Horn Béla sportpályafutása egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően leáldozott. Új szenvedélye a póker, sajnálatos módon tehetsége semmiféle arányban sincs lelkesedésével. A kártya ráadásul rengeteg időt elvesz Béla feleségétől és gyermekeitől, akik ezt egyre inkább nehezményezik. Felvirrad a póker-világbajnokság döntőjének napja...

Kobra 31
Jürgen Knopfeltücher, művésznevén Rudi Spritzch pornósztár. Élete célja, hogy háromezer nővel kerüljön intim kapcsolatba. Munkája és gyakori kirándulásai Thaiföldre közel is hozzák az áhított mennyiséghez, de a célegyenesben a természet közbeszól: Jürgen teste feladja a harcot. De őt nem olyan fából faragták, hogy feladja...

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei