2008. december 14.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Oscar-díj 2009 - Hugh Jackman lesz a házigazda

A közönség már megszokhatta, hogy egy-egy pörgőnyelvű humorista vezeti le az Oscar-díj átadóünnepségének műsorát, ezúttal szakítottak ezzel a hagyománnyal és az ausztrál filmszínészt, Hugh Jackmant kérték fel a nemes feladatra. 2009. február 22-én, a Filmakadémia 81. alkalommal adja át a legjobb filmeseknek járó arany szobrocskát a hollywoodi Kodak Színházban.

Legutóbb a magyar nézők számára kevésbé ismerős Jon Stewart humorista, műsorvezető állt ott, ahol februárban Jackman mondja majd el az előre megírt átvezető szövegeket. Hogy miért pont a szigorú tekintettel és akcióhős külsővel megáldott színészre esett ezúttal a választás, azt nem tudni, mindenesetre érdekes kihívás lesz ez az újfajta szerepkör számára.

Hugh Jackman idén októberben múlt negyven éves, azonban mindössze kilenc évvel ezelőtt bukkant fel először mozifilmben, a Ponyvarománc című ausztrál romantikus vígjátékban. Rá egy évre igazi szuperprodukcióban bukkant fel, az X-Men csapatának tagjaként ismerte meg a világ fizimiskáját. A Kardhal, a Kate és Leopold és a Van Helsing bemutatása után pedig aligha maradt olyan mozirajongó, aki ne tudná ki is Jackman. A Deborra-Lee Furness-szel tizenkét éve boldog házasságban élő színész töretlen tengerentúli népszerűségének minden bizonnyal jót tesz ez a felkérés, melyben minden bizonnyal része volt az idén mozikba került Ausztrália című filmjének.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
zsina 2009-02-20 22:18:46
én meg azt remélem, hogy lesz ismétlés, mert nem akarom hajnali 2kor nézni.. :S
nem
regisztrált
Scully 2009-02-01 15:48:21
Én azt remélem nem balázs panna lesz a szinkrontolmács mert ismét jól elszórakoztatja magát a nézők kárára
nem
regisztrált
Titi 2009-01-29 18:42:10
Remélem az elmúl hónapokban elhunyt HEAT LEDGER, JOKER alakításáért Oscar-díjat kap.
Megérdemli!
Az év filmje lett!!!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei