2008. december 15.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kutyaszálló - Húsz kutya trappolt át Julia Roberts unokahúgán

Nagy jövőt jósolnak Hollywoodban Julia Robert unokahúgának, Emma Robertsnek, aki Julia bátyjának, Eric Robertsnek a lánya. Emma még csak 17 éves, de már 13 produkció van a háta mögött. Legújabb alakítását jövő év februárjában láthatják a magyar mozirajongók.

Legújabb filmje a Kutyaszálló című családi mozi, amelyben egy csapat gyerek menedéket nyújt egy üres házban egy csomó kutyának. A forgatás nem volt egyszerű, mert egyes jelenetekben húsz kutya is szerepelt a kamerák előtt. De meséljen erről Emma!

"Megemlegetem a forgatást, mert több emlékezetes bukta is előfordult. A legviccesebb az volt, amikor ki kellett rohannom az utcára, mögöttem húsz kutyával. Mivel nedves volt a járda, hasra estem, az összes kutya végigtrappolt rajtam, mert az idomáraik az utca túloldalán vártak, így nem tudtak közbelépni. Hát a thai masszázs semmi ahhoz képest, amikor nyolcvan láb dögönyözi az embert! A stáb gurult a nevetéstől. Még az is lehet, hogy a jelenet benne lesz a filmben, annyira viccesre sikeredett."A Kutyaszálló című film 2009 februárjában kerül a magyar mozikba, a UIP Duna forgalmazásában.

***


Kutyaszálló
Eredeti cím: Hotel for Dogs
Hazai bemutató: 2009. február 26.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-10-29

Írt kommentek:

20 db

Tibor 2009-02-10 17:20:40
A siker recept nyilván ezúttal is beválik/kutya és gyerek/,de inkább ilyen filmeket nézzenek az emberek,mint pszichopata gyilkosok élvezkedéseit a filmvásznon.Móninak köszönöm a címet,hátha találkozunk a vetítésen.
nem
regisztrált
Móni 2009-02-10 12:56:38
Sziasztok,

a Kutyaszálló film premier elõtti vetítésére lehet ingyen jegyeket nyerni! 50 páros jegyet sorsolnak.
Akit érdekel nézze meg itt:
http://libri.hu/hu/kiemelt/kutyaszallo-n yeremenyjatek/
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei