2008. december 15.Papp Csaba Zoltán
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Varga Máriát, az Iszka utazása címszerplőjét méltatja a Variety

A hangadó Variety című szakfolyóirat az Oscar-versenybe nevezett külföldi filmeket szemlézi: Varga Máriát, az Iszka utazása címszereplőjét bámulatba ejtő színészi debütálásért méltatja a rangos folyóirat legutóbbi száma a felemelkedő csillagok között.

A nemzetközi filmipar és a showbusiness elsőszámú forrásaként számon tartott Variety című szakfolyóirat megkezdte az Oscar versenybe nevezett filmeknek szentelt cikksorozatát. A hetilap legutóbbi számában a külföldi filmek versenyébe nevezett mozgóképekről készült összeállítás.

A Variety szerkesztősége a nem amerikai produkcióban készült 67 benevezett mozifilm közül kiemelt tízet, melyekben ígéretes színész tehetségek tűnnek fel. Bollók Csaba Iszka utazása című filmjének címszereplőjére, Varga Máriára is a "felemelkedő csillagok" között tekint a neves szaklap.

"Varga Mária az első képkockáktól kezdve kísért minket Bollók Csaba filmjében, amely egy fiatal utcagyerek prostitúcióba csúszó életéről szól. A bámulatba ejtő színésznői debütálás az idegen nyelvű filmek Oscar versenyében látható, korábban a brüsszeli európai filmek fesztiválján már kiérdemelte a legjobb színészi alakítás díját." - írja Robert Koehler, az 1905-ben alapított rangos sajtóorgánum hasábjain.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei