2009. január 7.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Steven Spielberg hamarosan kezdheti a Tintin forgatását

Steven Spielberg lassan, de biztosan halad egy új film forgatása felé. Jövőre tervezik a 3D-s Tintin bemutatását, így hamarosan meg kell, hogy kezdődjenek a munkálatok. Főszereplő azonban még nincs. A szereposztásról annyit lehet tudni, hogy Haddock kapitány szerepét Andy Serkis játssza majd.

Steven Spielbergnek hamarosan régi álma válhat valóra: filmre viszi Hergé népszerű belga képregényét, a Tintint. A Tintin-sorozat egy fiatal újságíró kalandjait követi. Tintinnek, a sorozat hősének több társa is van: Snowy, a kutya, Calculus, egy professzor és Haddock kapitány. Annyit már korábbról tudhatunk, hogy a kapitány szerepét Andy Serkis játssza majd, és most az Ain't It Cool News újabb hírekkel szolgált: Simon Pegg és Nick Frost duója Thomson és Thompson (az eredeti sorozatban Dupond és Dupont) párosának szerepét kapja.

Az eredeti tervek szerint Spielberg és Peter Jackson trilógiát alkotott volna - a megjelent 23 történetből hármat választottak ki, de a híresztelések szerint elképzelhető, hogy csupán két filmet forgatnak le. Spielberg rendezi az első részt, míg a tervek szerint a másodikat Jackson. A filmek digitális 3D-ben készülnek majd, "performance-capture"-technikával. A WETA (az ő munkájuk volt a Gyűrűk ura-trilógiában látható Gollum is), mely Jackson felügyelete alá tartozik, már készített egy tesztmontázst a főhősről és annak mozgásáról. A Tintint várhatóan 2010-ben mutatják be.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei