2009. január 7.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

UIP színes-filmes hírek

El tudjuk képzelni Angelina Jolie-t örömlányként? Nos, van aki szerint sikeres lenne a szakmában, de azért mi jobban örülünk, ha inkább anyaként láthatjuk viszont a vásznon. Gary Oldman rabbiként remekel egy nemsokára bemutatásra kerülő horrorban, Kate Winslet pedig az ötvenes évek Amerikájában bukkan fel Leonardo DiCaprio oldalán.

Sikeres örömlány lehetne Angelina Jolie

Nagy pénzeket kereshetne luxusprostituáltként Angelina Jolie - állítja egy amerikai callgirl-hálózat vezetője, Kristin Davis (nem keverendő össze a Szex és New York sztárjával).
"Gyönyörű nő, és csak úgy sugárzik belőle az erotika, ezért szerintem óránként 300 dollárt is elkérhetne - saccol Davis. - Az ügyfelek másik nagy favoritja Katie Holmes lehetne, mert tökéletes diáklány-típus, akikre nagyon gerjednek a férfiak."

Merőben más szerepben láthatjuk legközelebb Angelina Jolie-t. A több Oscarra is esélyes Elcserélt életekben egy anyát alakít, aki valóságos hadjáratba kezd, hogy kiderítse, hová lett a kisfia.

(Changeling - hazai bemutató: 2009. február 12.)

Már megint megnősült Gary Oldman

Negyedszer mondta ki a boldogító igent Gary Oldman. A kereken 50 éves sztár új párja egy nála 19 évvel fiatalabb jazzénekesnő, Alexandra Edenborough. A művésznő angol, akárcsak Oldman, és korábban Alex E. néven a popkarrierrel is megpróbálkozott, kevés sikerrel.

Oldman hét éve vált el legutóbbi nejétől, Dona Fiorentino modelltől. Korábbi feleségei pedig Uma Thurman és Lesley Manville angol színésznő.
Gary Oldman nemsokára rabbiként tér vissza A túlvilág szülötte című horrorfilmben. Ki kell derítenie, mit akar az a démon, amely egy fiatal lányt gyötör.

(The Unborn - hazai bemutató: 2009. február 19.)

Kate Winslet kidobta a taccsot

Mindig is mélyen átélt alakításairól volt híres Kate Winslet, de azért annyira még soha lényegült át az adott karakterré, mint legújabb filmje, A szabadság útjai forgatásán. Az egyik legnehezebb jelenet felvételénél nem tudott magán uralkodni, és kidobta a taccsot.
"Tudom, hogy furán hangzik, de hirtelen annyira ideges lettem, hogy öklendezni kezdtem - meséli a színésznő. - Szerencsére a stáb tagjai nem vették rossz néven, mert ők is átérezték a helyzet drámaiságát. Szerencsére nem maradt benne a filmben..."

A kritikusok az egekig magasztalják A szabadság útjait, amelyben Winslet újra együtt játszik Leonardo DiCaprióval. A történet az ötvenes évekbeli Amerikában játszódik. A két sztár középosztálybeli házaspárt alakít, akik szeretnének szakítani monoton életükkel, ám kiderül, hogy erre rámehet a házasságuk.

(Revolutionary Road - hazai bemutató: 2009. január 22.)

A Transformers sztárja a legszexisebb

A Transformers-filmek női főszereplője, Megan Fox nyerte el a legszexisebb sztár kitüntető címét Angliában. A Daily Star című lap 5000 olvasót kérdezett meg, és a Tennessee államból származó szépség lett a favorit. Érdekes, hogy az idén 40 éves Jennifer Aniston meg tudta szerezni a kitüntető második helyet, a harmadik pedig Jessica Alba lett.

"Az csak egy dolog, hogy a férfiak szexinek tartanak - mondja a 22 éves Megan, a hamarosan a mozikba kerülő Transformers: A bukottak bosszújának sztárja - De az már nem semmi, hogy a nőknek is én tetszem a legjobban. Számomra ez az igazi elismerés!"

(Transformers: Revenge of the Fallen - hazai bemutató: 2009. június)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei