2009. január 16.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A UIP színes-filmes hírei

A UIP eheti színes-filmes híreiből kiderül, hogy valóban sikerült-e valakinek megfognia a Rómeó és Júlia egykori sztárját, Leonardo DiCaprio-t; hogy Renée Zellweger nem szingli, hanem elfoglalt; és hogy miért nem lett Sienna Miller Robin Hood szerelme.

Leonardo nősülni akar

Úgy érzi Leonardo DiCaprio, hogy már felnőtt, és készen áll a házasságra. Korábban többször is azt nyilatkozta, hogy nem hisz a házasság intézményében, és örökre agglegény marad, de mára megváltozott a véleménye.

"Tudom, hogy ez ellentmond annak, amit korábban nyilatkoztam, de ki kell jelentenem: nősülni akarok, és szeretném, ha gyerekeim születnének" - mondja Leonardo.
"Az volt a baj, hogy túl korán jött a siker. A Titanic idején 24 éves voltam, és megkavarodtam, mert hirtelen én lettem az első számú posztersrác. Beletelt pár évbe, amire összeszedtem magam, és rájöttem, ki vagyok valójában. Mostanra felnőttem, és megérett az idő arra, hogy összekössem valakivel az életemet."

Leonardo azt azonban nem említi, hogy kivel kötné össze az életét. Barátnője Bar Refaeli izraeli szupermodell - lehet, hogy rá gondolt.

A sztárt legközelebb A szabadság útjai című filmben láthatjuk Kate Winslet oldalán. A színésznő Arany Glóbuszt kapott alakításáért.

(Revolutionary Road - hazai bemutató: 2009. január 22.)

Miért van egyedül Renée Zellweger?

Lassan három éve annak, hogy véget ért Renée Zellweger rövid házassága Kenny Chesney countryénekessel, és azóta nem lehetett férfit látni az oldalán.

"Egyszerűen nem érek rá pasizni" - mondja a színésznő az amerikai Marie Claire magazinnak adott interjújában. - "Mindig csinálok valamit, soha nem ülök egy helyben. Hangsúlyozom: nem szingli vagyok, hanem elfoglalt. Van egy csomó tervem, elsősorban ezeket szeretném megvalósítani. Jó lenne, ha Franciaországban élhetnék, hogy végre rendesen megtanuljam a nyelvet. Érdekel a történelem és a politikatudomány, de a tanulásra sem jut időm. Azért persze nyitott vagyok egy kapcsolatra - ha rám talál a szerelem, nem fogom elkergetni."

Renée Zellwegert legközelebb egy hajmeresztő thrillerben láthatjuk, melynek címe: A 39-es ügy. (Case 39)

Kirúgták Sienna Millert a sherwoodi erdőből

Nem lesz Robin Hood szerelme Sienna Miller, mert túl vékony és fiatal. Pontosabban: a legendás rablót játszó Russell Crowe túl kövér és koros hozzá képest. A producerek úgy döntöttek, hogy egy kevésbé törékeny, harmincas színésznőt keresnek, aki jobban passzol Crowe-hoz.

Szerencsére azért nem kell nélkülöznünk Sienna társaságát, mert hamarosan viszontláthatjuk őt a G.I. Joe: A kobra árnyéka című akciófilmben. Érdekesség, hogy a mozi történetét meg kellett változtatni a rajongók tiltakozása miatt. Az eredeti sztoriban egy nemzetközi elit alakulat volt a G.I. Joe, ám a negatív visszhang miatt amerikaira kellett változtatni, hiszen a G.I. Joe név a hősies amerikai katona szinonimája. A G.I. Joe akcióbabákat gyártó Hasbro játékgyár is hivatalos nyilatkozatot adott ki, amelyben leszögezte, hogy G.I. Joe igazi amerikai hazafi, és nem tévesztendő össze holmi ENSZ békefenntartókkal.

(G.I. Joe: Rise of Cobra - magyarországi bemutató: 2009. augusztus)

Susan Sarandon a boltba is talpig gyémántban megy

Nincs káros szenvedélye Susan Sarandonnak, csupán egy gyengéje: imádja a gyémántokat.

"Az a jó bennük, hogy bármihez felvehetem őket" - meséli az Oscar-díjas színésznő. - "Az Oscar-gálára fölvett nagyestélyihez ugyanúgy passzolnak, mint a farmer-póló összeállításhoz. Ha beugrom a szupermarketbe, akkor is van rajtam pár gyémánt ékszer, mit csináljak, kényelmetlenül érezném magam nélkülük."

A színésznő legutóbb a Golden Globe-díjátadón kölcsönzött Fred Leighton-gyémántokat viselt, de alig lett vége a gálának, megvette őket, mert nem volt szíve visszaadni.

Susan Sarandont legközelebb a Komfortos mennyország című Peter Jackson filmben láthatjuk. A történet egy kislányról szól, akit meggyilkolnak, és ezután a mennyországból figyeli a családját és gyilkosát.

(The Lovely Bones - hazai bemutató: 2010. január)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei