2009. január 28.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Öt filmet ajánl az Intercom februárra

Az Intercom jóvoltából 5 sikergyanús film kerül bemutatásra a magyar mozikban 2009. februárja folyamán, köztük a már jó előre beharangozott Benjamin Button különös élete Brad Pitt főszereplésével, és Tom Cruise legújabb, megosztó kritikákat generáló, második világháborús témájú filmje, a Valkűr.

2009. február 5-én mutatják be a magyar mozik az egyre fiatalodó Benjamin Button történetét, melyet hatalmas nézettség mellett vetítenek jelenleg is világszerte, és a február 22-én megrendezésre kerülő 81. Oscar-díjkiosztón szinte az összes fő- és technikai (összesen 13) kategóriában versenyez. A Hetedik és a Harcosok klubja után tehát a Benjamin Button különös élete című harmadik David Fincher-Brad Pitt együttműködés a közönségsiker mellett az akadémikusok elismerésére is számíthat.

Valentin nap előtt nem kockáztat drámával az Intercom, így a Rózsaszín párduc második része kerül február 12-én bemutatásra. A Steve Martin, Jean Reno és Andy Garcia főszereplésével készült filmben a mindig kacifántos helyzetekbe keveredő Closeau felügyelő egy sorozatos műkincs-rablási ügy végére igyekszik pontot tenni.

A következő csütörtökön érkezik meg a Tom Cruise által megformált náci tiszt Hitler elleni merényletéről szóló film, Valkűr címmel. Bár az első kritikák nem ígérnek sok jót, a rendező nem más, mint a Közönséges bűnözők készítője, Brian Singer, és ez mégis némi reménykedésre ad okot.

Az utolsó februári héten két Intercom-os film kerül majd a mozikba, a könnyedebbik darab címe Nem kellesz eléggé, és a szereplőgárdában számos csinos és rendkívül tehetséges színésznőt találunk: Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Jennifer Aniston és Scarlett Johanson is játszik benne, sőt, utóbbi egy számot is felénekelt a filmzene dalai közé. A férfifrontot az ismertebb színészek közül Kris Kristofferson, Ben Affleck és Justin Long erősíti a többségében 30-körüli fiatalok szerelmi (vagy annak hiányát) és társas kapcsolatait feldolgozó vígjátékban.

A másik február 26-i bemutató kicsit komolyabb témát feszeget, a Hét élet című filmben a Will Smith által alakított Ben vállát súlyos titok nyomja, és különös módon próbál megszabadulni tőle. Elhatározza, hogy megváltoztatja 7 egymástól teljesen független, ám egytől egyig éppen valami komoly problémától szenvedő ember életét, nem számít azonban arra, hogy a szívbeteg Emily az ő életét fogja váratlan irányban befolyásolni. A drámában Smith szereplőtársa lesz Rosario Dawson és Woody Harrelson.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei