2009. február 2.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Így jártam anyátokkal - sztárok a sorozatban

A Futottak még című sorozat után most az Így jártam anyátokkal is sztár-szereplőkkel erősít. A Comedy Central Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatában a világhírű énekes, Enrique Iglesias, a topmodell Heidi Klum és a nagy visszatérő Britney Spears is feltűnik.

Az Így jártam anyátokkal című sorozat harmadik évadának epizódjait már a magyar nézők is élvezhetik a Comedy Central műsorán. Ted visszaemlékezik, hogyan ismerkedett meg gyermekei anyjával. A történetek felelevenítésében ezúttal világsztárok is segédkeznek a sorozat állandó szereplőinek. A világhírű énekes, Enrique Iglesias Robin új, argentin pasiját alakítja, míg a topmodell Heidi Klum saját magát játssza az Így jártam anyátokkal egy-egy epizódjában.

Britney Spears több résznyi szerepet is kapott az alkotóktól. Az énekesnő Ted orvosának titkárnőjét, Abby-t alakítja. Az először szemüveges, konzervatívan öltözködő lány nagy változásokon megy keresztül, hogy elcsábítsa Tedet, ami sikerül is. Az alkotók elégedettek voltak Britney alakításával, aki botrányai és mély depressziója után ezzel a szereppel tért vissza a reflektorfénybe. A történet úgy zárul, hogy akár még vissza is térhet karaktere a sorozatba. Addig is ez a két Így jártam anyátokkal epizód a Britney rajongóknak kötelező, de a többieknek is ajánlott!

Comedy Central Magyarország - Így jártam anyátokkal
Hétfőtől csütörtökig, 21:00 - 21:30

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Barney Stinson 2009-03-05 16:34:48
FERGE most figyelj TEGES ez a sorozat!!!!!!!!!!!!!!
nem
regisztrált
Gabyca21 2009-02-09 14:02:21
Lehet, hogy az Álmok útján megbukot egyesek szerint, de Britney nem agya fel és én nagyon szúrkolok neki, hogy sikerüljön mostmár minden az életében. Sok sikert a sorozathoz és remélem, hogy több részben is fog még szerepelni
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei