2009. február 5.Bartók Anna
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Egy boltkóros naplója - áprilisban a mozikban

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher - Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának is nem futja rá...

Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy - Este) figyelmét is a lány iránt.

Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

A kasszasikerekre specializálódott producer, Jerry Bruckheimer műhelyéből került ki a Sophie Kinsella regényein alapuló Egy boltkóros naplója, melyet a romantikus vígjátékokban is jártas P.J. Hogan (Muriel esküvője, Álljon meg a nászmenet!, Pán Péter) vezényelt le olyan nagyszerű színészekkel, mint Isla Fisher, Hugh Dancy, John Goodman, Joan Cusack, Kristin Scott Thomas és John Lithgow.

Bemutató: 2009. április 9.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei