2009. február 6.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ismét műsoron A sötét lovag - A denevér visszatér

A denevérember újraéled. A sötét lovag hatalmas sikere után másodszor is szárnyra kap. Nemcsak a világ mozijaiban tűzik ismét műsorra, de az Oscar-díj kiosztó gálán is sok szó lesz róla: összesen nyolc kategóriában jelölték a filmes világ legnagyobb elismerésére, köztük abban is, amelyre a leginkább számítottak a mozirajongók.

A Joker szerepében lélegzetelállító teljesítményt nyújtó, azóta 29 éves korában tragikusan elhunyt Heath Ledger is a jelöltek közé került. Heath Ledger-t életében is sokat hasonlították a zseniális James Dean-hez, és most csak még közelebb került hozzá. James Dean volt az első színész, akit korai halála után jelöltek a legnagyobb díjra: 1955-ben Az édentől keletre című filmben nyújtott teljesítményéért.

A show-nak pedig mennie kell. A producerek már dolgoznak a Batman következő részén: bár még azt sem tudni, hogy ki lesz az új főellenség, az már biztos, hogy 2011-ben kerül sor a bemutatóra, amit a stúdió néhány napja közzétett tervei szerint még négy folytatás követhet.

A sötét lovag - The Dark Knight
Hazai újrabemutató: február 12.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei