2009. február 12.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Aaron Eckhart a Rumnapló legújabb szereplője

Hunter S. Thompson művei úgy látszik, inspirálják a rendezőket. 1998-ban Terry Gilliam rendezésében készült film a Félelem és reszketés Las Vegasban című regényből, 2009 márciusában pedig megkezdik a Rumnapló forgatását. Johnny Depp most sem maradhat ki a Thompson megfilmesítésből, de a stábhoz Aaron Eckhart és Richard Jenkins is csatlakozik.

Hunter S. Thompson Rumnapló (Rum Diary) című regénye egy meghasonlott alkoholista újságíró, Paul Kemp (Johnny Depp) utazásait meséli el. Az 1950-es években játszódó történet helyszíne Puerto Rico. Thompson saját élményeiből építkezve írta meg regényét az 1960-as évek elején, 22 évesen, de 1998-ig nem adta ki. Azóta nagy sikert aratott a könyv, így várhatóan a film sem marad el mögötte. Johnny Depp a Félelem és reszketés Las Vegasban főszerepével már bebizonyította alkalmasságát a Thompson-adaptációkra.

A stábhoz két újabb színész csatlakozott. A látogatóból ismert Richard Jenkins alakítja majd Lotterman-t, a csőd szélén álló újság szerkesztőjét, aki alkalmazza az alkoholista Kempet. Aaron Eckhart Sanderson, a gazdag földbirtokos szerepében egy szerelmi háromszög részesévé válik. Terry Gilliam után most Bruce Robinson tolmácsolásában ismerkedhetünk meg Thompson világával.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei