2009. február 21.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Az Intercom márciusi megjelenései

Márciusban három új filmet hoz a magyar mozikba az Intercom. Három film - három műfaj. Lesz romantikus vígjáték, melynek története egy kutya köré épül, ellátogathatunk a fantasy világába, és végigkísérhetünk egy féktelen nyomozást Naomi Watts és Clive Owen főszereplésével.

Marley meg én

Március 12-én kerül a mozikba a Marley meg én című családi vígjáték Jennifer Aniston és Owen Wilson főszereplésével. David Frankel, Az ördög Pradát visel rendezője, legújabb filmjének főszereplőjévé egy sok bajjal járó kutyát választott, ő Marley. John és Jenny a családalapítás előtt próbára teszik magukat. Mikor hazaviszik a kiválasztott kutyakölyköt, még nem is sejtik, milyen megpróbáltatások várnak rájuk. Sokan már régóta tudják, de a film most szembesít is azzal a ténnyel, hogy szeretni és elviselni valamit vagy valakit, nem ugyanaz.


Főszereplők: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Eric Dane, Alan Arkin, Haley Bennett
Zene: Theodore Shapiro
Fényképezte: Florian Ballhaus
Látvány: Stuart Wurtzel
Írta: John Grogan, Scott Frank, Don Roos
Rendezte: David Frankel

*


Tintaszív

Március 19-től Helen Mirren és Brendan Fraser a fantázia világába kíséri el a nézőket. A Tintaszív című film nem mindennapi történetet mutat be. Mortimer nem egy átlagos családapa, van egy rendkívüli tulajdonsága: ha hangosan olvas fel egy történetet, az valóra válik, és szereplői átkerülnek a valóságba - cserébe azonban valaki más átkerül a kalandos történet helyszínére. A Gyűrűk Ura stúdiója újabb élményekben gazdag történetet varázsolt a filmvászonra.


Főszereplők: Brendan Fraser, Helen Mirren, Andy Serkis, Paul Bettany, Sienna Guillroy, Jim Broadbent
Zene: Javier Navarrete
Fényképezte: Roger Pratt
Látvány: John Beard
Cornelia Funke regényéből a forgatókönyvet írta: David Lindsay-Abaire
Rendezte: Iain Softley

*


A bűn árfolyama

Tom Tykwer, a Lé meg a Lola és a Parfüm rendezőjének legújabb filmje, A bűn árfolyama március 26-tól látható a mozikban. Az Interpol ügynöke (Clive Owen) és egy manhattani ügyész (Naomi Watts) a pénztől elvakult emberek és az igazság nyomába erednek. Üldözőkből hamarosan üldözöttekké válnak - akik után nyomoznak, mindent elkövetnek azért, hogy a háttérben maradjanak.


Főszereplők: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen
Zene: Reinhold Heil, Johnny Klimek, Tom Tykwer
Fényképezte: Frank Griebe
Látvány: Uli Hanisch
Írta: Eric Singer
Rendezte: Tom Tykwer

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2009-02-02

Írt kommentek:

16 db

Angela 2009-02-22 18:47:38
A Marley meg én című könyve olvastam,remek szórakozás.Mindenkinek sok szerettetel ajánlom,sok vidám történet van benne,de néha könnyfakasztó sztorik is.Elolvasva a film ajánlóját,biztos remek szórakozás lesz.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei