2009. február 27.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Watchmen - Rengeteg szex és erőszak a filmben is

A Watchmen képregény rengeteg szexet és erőszakot tartalmaz, ezért attól lehetett tartani, hogy a belőle készült filmváltozat szelídebb lesz. Nos, a félelem alaptalan volt, mert Zack Snyder rendező ragaszkodott a felkavaró jelenetek elkészítéséhez, és ebben a színészek is partnerek voltak.

- Szóba került, hogy ha túl durva a film, előnytelen korhatáros besorolást fog kapni, és emiatt kevesebben nézik meg, de én ragaszkodtam az eredeti történethez - mondja a rendező. - Ha már nekivágunk, nem adhatjuk alább az igényeinket, nem igaz? A színészekkel nem volt gond, tudták, hogy a meredek jelenetek szervesen hozzátartoznak a történet komor világához.

A Watchmen a műfaj ismerői szerint a világ egyik legjobb képregénye, és sokáig úgy vélte mindenki, hogy nem lehet megfilmesíteni. A karakterek és a történet rendkívül bonyolult, úgy is lehet mondani, hogy a Watchmen a gondolkodó ember képregénye. A cselekmény 1984-ben, egy alternatív Amerikában játszódik, ahol a szuperhősök, az Őrzők hozzátartoznak a mindennapi élethez. Miközben kitörni készül a világháború a Szovjetunióval, valaki öldösni kezdi az Őrzőket, amit a maszkos igazságosztók nem hagyhatnak annyiban.
Watchmen: Az őrzők
Hazai bemutató: 2009. március 5.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei