2009. március 12.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Sean Penn legújabb filmszerepeire készül

Sean Penn 2 Oscar-díjjal, 1 Golden Globe-díjjal és számos jelöléssel a kezében folytathatja sikereit. Az elismerés mit sem ér akkor, ha a rendezők nem kérik fel a színészeket a szerepekre. Sean Penn-nek nem kell aggódnia emiatt, máris két szerep várja. A kérdés az, be tudja-e bizonyítani, hogy kiérdemelte a legjobb színésznek járó díjat.

Sean Penn 2009-ben nem először kapott Oscar-díjat. 2004-ben A titokzatos folyóban nyújtott alakításáért átvehette a legjobb színésznek járó Oscar-díjat és a Golden Globe-díjat is. A Milk hasonló eredménnyel kecsegtette, de "csupán" az Oscart-vehette át érte. Voltak, és biztos lesznek is olyan színészek, akik a nagy elismerés ellenére a háttérbe szorulnak, de Sean Penn nem tartozik közéjük. A 48 éves színész legújabb szerepeire készül - a hírek szerint egy akciódráma, a Cartel főszerepére szerződik le a napokban. A történet egy férfiról szól, akinek meg kell küzdenie az amerikai gettóval. Feleségét megölték, a fiát pedig elrabolták. Az akciódráma rendezője Asger Leith lesz, aki dokumentumfilmjeivel vívta ki az elismeréseket. Az ő nevéhez fűződik pl. a Cité Soleil kísértetei.

Sean Penn a Cartel mellett a Fair Game című Valerie Plame-filmben is szerepelhet. A Doug Liedman rendezte CIA akció-thrillerben Sean Penn partnere Naomi Watts lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei