2009. március 19.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Terminator Salvation - Linda Hamilton részben visszatér

Linda Hamilton ismét belebújik abba a szerepbe, amely meghozta számára a világhírt. 1991 - és még az utána lévő néhány év - legnagyobb filmes durranását jelentő "Terminátor 2 - Az ítélet napja" (Terminator 2: Judgment Day) pillanatok alatt felkapott sztárrá tette az addig már számos filmben megforduló Hamiltont.

Már az első részben is Sarah Connorként aprította a gonosz robotot (Arnold Schwarzenegger), a folytatásban ütötte-vágta csak igazán az ellenséget, a fiát védelmező fémember (szintén Arnold Schwarzenegger…) oldalán.

Bár az első és a második részhez képest erős csalódást jelentő harmadik epizódban (Terminátor 3 - A gépek lázadása) nem játszott, most úgy tűnik, a Christian Bale főszereplésével nyár elején bemutatásra kerülő Terminator Salvation stáblistáján ismét felbukkan az 52 éves színésznő neve. Talán mégis némi csalódást okoz rajongóinak a hír, hogy nem lesz látható a filmvásznon, hiszen ezúttal narrátori feladatkört osztottak rá.

McG, a Terminator Salvation rendezője nem hagyhatta ki az első kettő - de főleg a második - filmben felhangzó, jellegzetesen mély tónusú Linda Hamiltont az új epizódból, a sorozat kedvelői elvárják, hogy a felvezető és lezáró szöveget a harcos amazontól hallják.
A Terminator Salvation ugyan nem az eredeti készítők által kerül mozikba - franchise lett a halálosztós kultuszfilmből -, már annyi különféle hír és pletyka rebbent fel a stáb és forgatás körül, amennyi egészen biztosan elegendő a mozitermek megtöltéséhez.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei