2009. április 6.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Rabolni szeretne az eltorzult vallású fenegyerek

1969 kultuszmozivá vált rablós történetét szeretné feldolgozni Tom Crusie a közeljövőben. Ehhez nem kisebb partnert talált maga mellé, mint John Travolta. Bár az elmúlt időben mindkettejük népszerűsége megcsappant - főként - különös vallási szokásaik miatt, Butch Cassidy-ként és Sundance kölyökként bebizonyíthatják, hogy még nem szabad őket leírni.

A "Butch Cassidy és a Sundance kölyök" négy Oscar-díjat, hét BAFTA-díjat, valamint egy-egy Gloden Globe-ot és Grammy-t hozott akkoriban a készítőknek. Paul Newman és Robert Redford alakítása mind a mai napig táptalajt nyújt a humorral fűszerezett rablós filmekhez.
Tom Cruise (46) egy közeli ismerőse szerint a színészt már fiatal korában megfogta ennek a filmnek a hangulata és azóta is a hatása alatt áll, ezért is szeretné mindenképpen eljátszani az egyik címszereplőt, a hírek szerint Sundance kölyköt.
A másik főszerepben a tervek szerint John Travolta (55) mutatná meg magát és fegyverforgatási képességét.

Az eredeti történet két vonat-, és bankrablóról szól, akik délre, Bolíviába kalandoznak, nyomukban az egyre nagyobb számú, őket üldöző haderő elől. George Roy Hill rendező számára ez csak egy kirándulás volt a western műfaj felé, sem előtte, sem utána nem forgatott vadnyugati mozit.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
B. Szabi 2009-04-07 11:59:25
Az ugyan igaz, hogy a szcientológia egy vicc, de azért nem ártana tiszteletben tartani mások vallását. Ha ő ebben hisz, hát kit bánt vele? Csak a miheztartás végett mondom, hogy a keresztény egyház több száz éven keresztül egyszerre tanította és szegte meg az ötödik parancsolatot, vérrel és gyilkolással szerzett hatalmat, porrá igázott társadalmakra építette a templomait. A papok mindeközben Jézushoz imádkoztak, aki viszont a szeretetről és a toleranciáról prédikált, és ellenezte a vallás templomokban és papok által történő gyakorlását. Az sem elhanyagolható tény, hogy a Vatikán a nyolcvanas években fegyverekkel és drogokkal üzletelt Dél-Amerikában, hogy még több milliója legyen. Tehát összegezve:
1.) A keresztény egyház kifordítja az alapítója tanításait, mintegy meggyalázva Krisztus emlékét.
2.) Több százezer ember haláláért felelős.
A szcientológia egyháza ezzel szemben csak nevetséges. Most akkor kinek is van eltorzulva a vallása?
nem
regisztrált
veszják 2009-04-07 09:32:37
pláne a szcientológia ...:-)
nem
regisztrált
veszják 2009-04-07 09:11:10
Bár szerintem is gáz dolog ez a szinetológia dolog, azért nem biztos, hogy egy cikket így kellene kezdeni.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei