2009. április 9.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Barack Obama szerepében Barack Obama - Edward Norton nagy dobása

2009. január 20-án Barack Obama történelmet írt. Ő lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Ezzel nem pusztán Amerika első embere, hanem Amerika első színesbőrű elnöke lett. Az ovális irodáig vezető útját, életének elmúlt éveinek eseményeit nemsokára a televíziónézők is megtekinthetik.

Amerika 44. elnökéről ugyanis dokumentumfilm készült Amy Rice és Alicia Sams rendezésében. A rendezők neve talán nem cseng olyan ismerősen, mint a produceré. Ő ugyanis nem más, mint az Amerikai História X című film sztárja, Edward Norton.
A Golden Globe-díjas színész és stábja az elmúlt két év során Barack Obama nyomában járt és filmezte a politikus életének eseményeit. Ezekből a felvételekből készült el a "By the People: The Election of Barack Obama" című dokumentumfilm.
"Figyelemmel követve Obama szenátor útját a Fehér Házba, filmünk forgatása közben tökéletes kórképet kaptunk az ország szívveréséről ebben az igazán történelemformáló pillanatban" - nyilatkozta Edward Norton.
A dokumentumfilm média jogait a Sony Pictures sajátította ki magának. Barack Obama elnökké válásának történetét 2009 elején láthatják majd a televíziónézők.Amerika reménysége

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei