2009. április 9.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Liam Neeson és Ralph Fiennes istenként akarják megölni egymást

Két remek színész, akik mögött már számos zseniális alakítás áll. Egy remek történet, amely a görög mitológia szerelemmel, cselszövéssel és háborúval gazdagon tűzdelt történetein alapul. Mi kellhet még egy izgalmas, szórakoztató és valószínűleg igen látványos hollywoodi filmhez? Brad Pitt után most Liam Neeson és Ralph Fiennes bújik görög hősök bőrébe.

A Csillagok háborúja első részének jedije, Liam Neeson és az angol beteg, Ralph Fiennes a napokban írták alá a szerződést a Clash of The Titans (A titánok harca) című filmhez, melyben Neeson az istenek királyát, Zeuszt fogja alakítani, Fiennes pedig az alvilág urát, Hádészt. A két színészt nem először láthatjuk együtt a filmvásznon, hiszen a Schindler listája című filmben is játszottak már együtt.
Zeusz fiát, Perseust Sam Worthington kelti életre, Drákót Mads Mikkelsen, Iot pedig Gemma Arterton.
Szerepe szerint Ralph Fiennesnek nem lesz más célja a film során, minthogy letaszítsa Zeuszt, azaz Liam Neesont trónjáról.
A filmet e hónap végén kezdik el forgatni, Louis Leterrierrel, A hihetetlen Hulk rendezőjével.
Liam Neeson a múlt hónapban tragikus körülmények között elveszítette gyönyörű feleségét, Natasha Richardsont, ám úgy tűnik, hogy gyászát a munkával enyhíti, mert pár napos szünet után már vissza is tért ahhoz a stábhoz, amellyel jelenlegi filmjén dolgozik.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei