2009. április 20.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Cameron Diaz tar fejjel egy drámai szerepben

Hollywood széles mosolyú szőke komikája egy filmszerep kedvéért (követve többek között Demi Moore és Natalie Portman példáját) tarkopaszra vágatta szőke sörényét. A drámában, melynek kedvéért hajától megszabadult, egy leukémiás kislány édesanyját alakítja majd, a film utómunkálatai még jelenleg is zajlanak.

A My sister’s keeper című filmet, ami nálunk Magyarországon előreláthatólag A nővérem húga címmel kerül majd a mozikba, idén nyáron, június végén mutatják be az USÁ-ban. A történet alapjául Jodi Piccoult azonos című regénye szolgál, ami két kislány, egy testvérpár sorsát mutatja be. Anna és Kate 3 év korkülönbséggel születtek, és a legnagyobb barátságban és szeretetben élnek egymás mellett. A családnak azonban súlyos problémával kell megküzdenie, hiszen az idősebbik lány kicsi korától kezdődően leukémiában szenved, az életmentő donor pedig csakis húga lehet. Anna számára egy ideig természetes a segítség, azonban idővel kiderül, hogy a kislányt szülei mesterséges megtermékenyítéssel, kizárólag erre a célra hozták a világra, ez a felismerés pedig olyannyira felháborítja a gyereket, hogy pert indít szülei ellen.

Annát Abigail Breslin (A család kicsi kincse, Mindenképpen talán), leukémiás testvérét pedig Sofia Vassilieva (Otthon, rémes otthon) alakítja majd Nick Cassavetes rendezésében, aki korábban többek között az Alpha Dog-ot készítette, színészként pedig az Ál/arc című filmben is feltűnt. A könyv sztoriján egyébként finomított a rendező, mert a történet végkifejletét túlságosan megrázónak találta. A kislány által megbízott ügyvéd szerepében Alec Baldwin-t láthatjuk majd, az aggódó, ellentmondásos szülők megformálói pedig Jason Patric és Cameron Diaz lesznek, előbbi drámai kvalitásait már például a Pokoli leckében is bizonyította, Diaz-tól viszont inkább könnyed komikusi és romantikus szerepeket szokhattunk meg. A színésznő, elkötelezettségét bizonyítandó, kopaszra borotválta a fejét a film kedvéért, ami a történet szerint lánya iránti szolidaritását jelképezi majd.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
veszják 2009-04-21 08:42:48
Nehezen tudom elképzelni Diazról, hogy a komikus szerepeken kivül bármiben is hasznát lehet venni. Nekem ő olyan kategória, mint a popzenében Spears. Nulla.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei