2009. április 23.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A dolgok állása szerint Ben Affleck miniszterelnök lehet

Az év thrillerének nevezik Amerikában A dolgok állását, amelyben olyan nagy sztárok brillíroznak, mint Russell Crowe, Ben Affleck és Helen Mirren. A sztori eredetileg egy angol tévésorozatban bomlott ki, és Hollywoodnak úgy megtetszett, hogy leforgatták amerikai viszonyokra adaptálva, sok pénzből.

Mivel több órányi izgalmat pakoltak bele kétórányi filmidőbe, egyik fordulat követi a másikat. Mint egy amerikai kritikus találóan megjegyezte: a vetítés alatt nem ajánlatos elhagyni a termet a mosdó meglátogatása érdekében vagy popcornért, mivel két perc alatt is annyi minden történik, hogy a néző elveszítené a fonalat.

A filmben Ben Affleck szépreményű politikust alakít, akiből még az is kinéz, hogy egyszer ő lesz az elnök. Ám történik egy apró kellemetlenség: megölik a titkárnőjét, aki civilben a szeretője. A rendőrség mellett a politikus barátja, az oknyomozó újságíró (Russell Crowe) is nekilát a szálak kibogozásának. Hamarosan kiderül, olyan nagyszabású bűncselekmény áll a háttérben, amihez képest a gyilkosság kismiska...

State of Play
Hazai bemutató: 2009. május 28.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei