2009. április 27.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Májusi Intercom bemutatók

Májusban az Intercom három nagyon különböző témájú és műfajú filmmel keresi a nézők kegyeit. A Dan Brown sikerkönyvéből készült Angyalok és Démonok feszes, nyomozós kalandfilm. Ben Stiller az Éjszaka a földön második részével tér vissza a mozikba, míg a tini-idol Zac Efron ismét beül az iskolapadba.

Angyalok és Démonok

Május 13-án került a mozikban Ron Howard Angyalok és démonok című filmje, amely a Da Vinci kód írójának, Dan Brownnak egy korábbi regényéből készült. Tom Hanks ismét Robert Langdon szimbólumkutatót alakítja, akit Svájcba rendelnek egy gyanús körülmények között meghalt fizikushoz, ugyanis a férfinak egy szimbólumot égettek a mellkasára. A jel egy titkos társasághoz, az illuminátusokhoz és egy összeesküvéshez vezet. Robert Langdonnak meg kell akadályoznia a Vatikán elleni bosszúhadjáratot, amihez két társat kap: a gyönyörű és rejtélyes tudós Vittoria Vetrat (Ayelet Zurer) és Ewan McGregor alakításában egy ifjú, de magas rangú papot. Különleges helyeken folyik a hajsza, Róma utcáin, barlangokon és katakombákon keresztül, hogy megtalálják az illuminátusok búvóhelyét, mielőtt felrobban a bomba a Vatikánban.

Angyalok és démonok
Főszereplők: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgard
Fényképezte: Salvatore Totino
Írta: Dan Brown regényéből Akiva Goldsman
Rendezte: Ron Howard

*


Éjszaka a múzeumban 2.

Május 21-től ismét veszélyessé válik zárás után a múzeum, érkezik Larry, vagyis Ben Stiller az Éjszaka a múzeumban második részével. Ez előző rész 2006 egyik legnagyobb vígjáték-sikere volt, így a folytatás komolyabb költségvetésből, ismertebb nevekkel készülhetett el. A történetbe is emelték a tétet: egy felújítás miatt a Természettudományi múzeum kiállítási tárgyait ideiglenesen átköltöztetik a legnagyobb washingtoni gyűjteménybe, így megsokszorozódnak az éjszaka életre kelő emberek, felbukkan mindenki, aki csak számít a történelemben: Robin Willams mint Teddy Roosevelt, mellette Owen Wilson játssza Jededeiah-t, egy legendás tizenkilenc századi vadászt, felfedezőt, Amy Adams pedig Amelia Erhardtot, az első nőt, aki átrepülte az Atlanti-óceánt. Ha ez nem lenne elég Larrynak még a múzeum másik biztonsági őrével is meg kell küzdenie.

Éjszaka a múzeumban 2.
Főszereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Amy Adams
Írta: Robert Ben Garant, Thomas Lennon
Fényképezte: John Schwartman
Rendezte: Shawn Levy

*


Megint 17

Május 28-tól folytatódik a Zac Efron kultusz a mozikban. A High School musicalek sztárja ezúttal Matthew Perry megfiatalodott énjét játssza a Megint 17 című vígjátékban. Mike (Perry) élete valahol kisiklott, fiatalon kosaras-karriert és boldog családot akart, ehelyett egy haverjánál lakik, nyomorúságos munkája van és kamasz gyerekeivel sem találja a hangot. Egészen addig, amíg egy csoda folytán újra 17 éves nem lesz és Zac Efron formájában vissza nem ül az iskolapadba. Maga sem készült fel arra, milyen nehéz kamasznak lenni, mennyi mindent kell újratanulnia, de így helyrehozhatja az életében elkövetett hibákat.

Megint 17
Főszereplők: Zac Efron, Matthew Perry
Írta: Jason Filardi
Fényképezte:Tim Suhrstedt
Rendezte: Burr Steers

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei