2009. május 4.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nanny McPhee jövőre ismét rendet varázsol

A következő napokban kezdődik a Nanny McPhee - A varázsdada című nagy sikerű családi vígjáték folytatásának forgatása. A Nanny McPhee and the Big Bang-ben természetesen ismét az Oscar-díjas Emma Thompson alakítja a varázsdadát, aki mindig akkor jelenik meg, amikor nem kellene, viszont csodálatos képességeivel megold minden problémát.

A folytatásban Maggie Gyllenhaal ifjú édesanyát alakít, aki neveletlen gyerekeivel és farmja életben tartásával küzd, miközben férje a háborúban harcol. A farmra érkező varázsdada hamar észreveszi, hogy a családi fészekben is háború folyik: az anyuka gyerekei a gonosz unokatestvérek ellen küzdenek, akik betelepedtek a házba, és pokollá teszik életüket. A dadus persze rendet tesz, de addig még sok minden történik. A filmben fontos szerep jut a repülő motoroknak, egy fára mászó malacnak, valamint egy bébielefántnak, aki a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel.

Lord Gray szerepében lesz látható a két Oscar-díjra jelölt Ralph Fiennes. Fiennestől nem szokatlan mostanában a fantasztikus filmekben való felbukkanás, jelenleg is készül a Harry Potter sorozat következő epizódja, amelyben a gonosz Lord Voldemort alakját testesíti meg, valamint Liam Neeson oldalán forgatja a legújabb görög mitológiai filmet, ahol Hádészként száll harcba.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei